• BIST 9328.09
  • Altın 2749.602
  • Dolar 33.9423
  • Euro 37.5014
  • İstanbul 26 °C
  • Ankara 29 °C
  • Antalya 28 °C

Sanatçılardan Motokros Şampiyonası’na çağrı

Sanatçılardan Motokros Şampiyonası’na çağrı
Afyonkarahisar’da yapılacak Motokros Şampiyonası, 4-8 Eylül 2024 tarihlerinde 2024 yılının en büyük spor etkinliği olarak 6 kıtada 180 ülkede yayınlanacak ve 3,5 milyar izleyiciyle buluşacak

AFYONKARAHISAR - Afyonkarahisar’da yapılacak Motokros Şampiyonası, 4-8 Eylül 2024 tarihlerinde 2024 yılının en büyük spor etkinliği olarak 6 kıtada 180 ülkede yayınlanacak ve 3,5 milyar izleyiciyle buluşacak

Türkiye’de bu yıl 7’ncisi düzenlenecek olan Dünya Motokros Şampiyonası, 4-8 Eylül 2024 tarihlerinde Afyonkarahisar’da adrenalin dolu anlara sahne olacak. 2024 yılının en büyük spor etkinliği olarak 6 kıtada 180 ülkede yayınlanacak ve 3,5 milyar izleyiciyle buluşacak bu dev organizasyonda, 25 ülkeden 150 yarışmacı, dünyanın en iyi motokros pisti ödüllü Afyonkarahisar Motor Sporları Merkezi’nde kozlarını paylaşacak. Türkiye’yi temsil edecek 10 yarışmacının da yer alacağı şampiyonada, Şevval Sam, Sıla, Sefo, Madrigal, Ceylan Ertem ve Nova Norda gibi ünlü sanatçılar sahne alarak festivale renk katacak. Ayrıca Akrobasi Zafer Kupası ve Motosurf Zafer Kupası gibi nefes kesen gösteriler de izleyicilere unutulmaz anlar yaşatacak. NG Afyon Motofest öncesi Sıla, Sefo ve Ceylan Ertem’in heyecan dolu mesajları sosyal medyada yankılandı.

dunya-motokros-sampiyonasi,.jpgdunya-motokros-sampiyonasi,-001.jpgUluslararası Motosiklet Federasyonu (FIM) tarafından 'Dünyanın En İyi Motokros Pisti' seçilen Afyon Motor Sporları Merkezi, 4-8 Eylül 2024 tarihlerinde FIM Dünya Motokros Şampiyonası'na (MXGP Türkiye) 7. kez ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Bu prestijli şampiyona, dünyanın en yetenekli yarışçılarını bir kez daha Türkiye'de buluşturacak ve katılımcılara eşsiz deneyimler sunacak. Cumhurbaşkanlığı himayesinde gerçekleşecek olan bu organizasyon, ülkemizin spor alanındaki uluslararası başarılarını taçlandırmanın yanı sıra, Türkiye’nin sosyal ve kültürel tanıtımına da büyük katkı sağlıyor.

dunya-motokros-sampiyonasi,-002.jpgdunya-motokros-sampiyonasi,-003.jpgÜnlü İsimlerden Şampiyona Öncesi Mesaj Var

Motokros heyecanının yanı sıra, şampiyona boyunca sahne alacak ünlü sanatçılarla da büyük bir müzik şöleni yaşanacak. Şevval Sam, Sefo, Sıla, Madrigal ve Ceylan Ertem gibi Türkiye'nin en sevilen sanatçıları, performanslarıyla izleyicilere unutulmaz anlar yaşatacak. Hem yarış heyecanı hem de müziğin coşkusu bir arada yaşanacak. NG Afyon Motofest öncesi ünlü sanatçılar Sıla ve Sefo’nun sosyal medya’daki davet mesajları katılımcıları şimdiden heyecanlandırdı. Bu muhteşem organizasyonda sahne alacak sanatçıları hayranlarına seslendi. Alternatif Rock’ın başarılı kadın seslendiren olan Ceylan Ertem ise, Türkiye’nin en büyük festivallerinden olan Afyon Motofest’te 4 Eylül’de harika bir repertuarla hayranlarıyla buluşacağını duyurdu.

Biletler Tükenmeden Alın!

Türkiye’nin 2024’deki en büyük entegre spor ve gençlik etkinliği olan NG Afyon MotoFest, bu yıl 4 Eylül’de kapılarını açacak. 8 Eylül 2024’e kadar devam edecek festival, Türkiye ve dünyanın farklı yerlerinden motosiklet tutkunlarını buluşturacak. NG Afyon MotoFest biletlerine Biletix, Passo ve Biletinial gibi online bilet satış platformlarından ulaşabilirsiniz.

Beş gün boyunca önemli markaların çeşitli aktiviteleri, spor etkinliklerinin de yer alacağı festivalin konser programı ise şöyle:

4 Eylül 2024 Çarşamba: Sena Şener – Ceylan Ertem

5 Eylül 2024 Perşembe: Şevval Sam

6 Eylül 2024 Cuma: Nova Norda & Madrigal

7 Eylül 2024 Cumartesi: Sefo

8 Eylül 2024 Pazar: Sıla

Bu haber toplam 1396 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.