• BIST 9771.16
  • Altın 2725
  • Dolar 33.9708
  • Euro 37.6168
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 20 °C
  • Antalya 26 °C

Parti liderlerinin sessizce seçime gitme kararı turizmcileri sevindirdi

Parti liderlerinin sessizce seçime gitme kararı turizmcileri sevindirdi
Erdoğan ve Kılıçdaroğlu ile diğer parti liderlerinin seçimine gürültü yapılmadan düşük düzeyde müzikle gidilmesini kararı Antalya'da beğeni ile karşılandı.

Abdurrahman Büyükkeskin
Side-Manavgat/Antalya -
Ak Parti Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan ve ana muhalefet partisi CHP Başkanı  ve Millet İttifakı  Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile diğer parti liderlerinin 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan milletvekili ve Cumhurbaşkanlığı seçimine  gürültü yapılmadan düşük düzeyde müzikle gidilmesini kararı Antalya'da beğeni ile karşılandı.
Antalyalı turizmciler, depremde yıkılan binalarda  binlerce  kişinin enkaz altında kalarak can verdiği,100 yılın felaketinde  ülke yasta iken yüksek ses eşliğinde seçim otobüsü gezdirilerek ve konvoy oluşturulmasına bağlı seçim çalışması yapılmasının zaten milletin kaldıramayacağını söylüyor.  

kemal-kilicdaroglu-002.jpgGÜRÜLTÜSÜZ SEÇİME GİDİLME TEKLİF EDER LİDER BESİM TİBUK OLMUŞTU 

Antalya Side Apart, Motel, Hotel , Butik Otel ve Pansiyoncular Birliktelik Platformu Başkanı Mehmet Çelikten, seçim otobüsünde milletvekili adaylarının üstünde ya da içinde olduğu seçim aracında bangır bangır son ses açılan müzik  ve seçim anonsu yapan kişinin halkı galeyana getirme , seçim meydanına daha fazla kişi çekmek için bağırmasının ürkütücü bir durum olduğunu söyledi.
2023 yılı turizm sezonunun 1 Mayıs'tan itibaren aktif şekilde başlayacağını belirten Sideli Turizmci Mehmet Çelikten şöyle konuştu ''Artık ülkemizde yüksek sesle müzik eşliğinde seçim çalışması yapılması artık çok çağ dışı kaldı. Hele hele bölgemiz turizm bölgesi geçmiş seçimlerde yüksek ses ile seçime gidilirken yüksek müzik ses ile yoldan geçen seçim otobüsleri geçerken turistler kulaklarını kapatıyordu.

kemal-kilicdaroglu-003.jpgArtık böyle seçim çalışmaları Ortadoğu ve üçüncü dünya ülkelerinde oluyor. Bölgemize gelen turistlerin başta Almanya olmak üzere Avrupa Birliği(AB) ülkesi vatandaşları geliyor. AB ülkelerinde trafikte gereksiz korna çalmalarını yasak olduğu bir yerde bangır bangır son ses açılmış bir seçim arabası geçmesinin turistler açısından utanç verici bir durum. Ülkemizde seçim otobüsü ve seçim konvoyu olmadan seçime gidilmesini ilk teklif eden turizmci olan Liberal Demokrat Parti (LDP) Onursal Başkanı Besim Tibuk yaptı   AB ülkelerinde seçim çalışması bilbordlar ve dijital ortamlarda yapılıyor. Ayrıca seçimde oyu elektronik olarak kullanıldığı bir dönemde yüksek ses eşliğinde seçim çalışması yapma; çok çağdışı uygulamadır."

Bu haber toplam 841 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.