ANTALYA- Kemer ilçesinde 4 yıldızlı bir otele yapılan baskında, bir odada alkollü içecek üretimi yapıldığı belirlendi. İçkilerin müşterilere de ikram edildiği öne sürülen olayla ilgili gözaltına alınan otel sahibi serbest bırakıldı.Kemer'e bağlı Tekirova Mahallesi'nde 4 yıldızlı bir otelin sahte alkollü içecek yapıp müşterilerine sunduğu bilgisine ulaşan Tekirova Jandarma Komutanlığı ve İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri aldıkları karara istinaden otelde arama yaptı. Otelde müşteri varmış gibi gösterilen bir odada alkollü içecek üretimi yapıldığı tespit edildi. Aramada sadece otel odasında değil, depoda ve barda da otelde konaklayan turistlere sunulmaya hazır yaklaşık 40 litre değişik markalara ait orijinal şişelerin içerisine doldurulmuş, el yapımı alkolü içecek ele geçirildi.
Olayla ilgili olarak Tekirova Jandarma Karakolu ekipleri otel sahibi İ.S.'yi gözaltına aldı. İ.S. yapılan işlemlerin ardından serbest bırakıldı.
Otelde sahte içki imalathanesine baskın

Otelde konaklayan turistlere sunulmaya hazır yaklaşık 40 litre değişik markalara ait orijinal şişelerin içerisine doldurulmuş, el yapımı alkolü içecek ele geçirildi.
Bu haber toplam 2844 defa okunmuştur
- Yorumlar 0
- Facebook Yorumları
SON EKLENEN GALERİLER
Diğer Haberler




- 15:44 - 700 milyon liralık 15 ihaleye inceleme!
- 14:00 - Darphane'den UTTS kararı: Paralar iade edilecek!
- 13:00 - Berlin IHIF’de Türkiye’yi Orhan Genceli temsil edecek
- 12:00 - Tarihî Yedikule Hisarı'nda Fenerli Gece Turu
- 11:00 - Alanya'da 34 ülkeden 450 yerleşik yabancı iftarda buluştu
- 09:00 - Beşkonak Köprülü Kanyon'da rafting İranlı turistlerle başladı
- 08:00 - Protestoları izleyen gazetecilere şafak baskınıyla gözaltı
- 07:00 - Kıvanç Tatlıtuğ’dan İmamoğlu’na destek
- 06:00 - İzmir’de İmamoğlu'na sandıklardan sevgi çıktı
- 23:00 - Side'de Bahar ayları kültür turları başladı
- 22:00 - Bodrum Boat Show'u 15-19 Ekim 2025’te yapılıyor
- 21:00 - Yapay zekada asıl tehdit güç kimin elinde olacak?
- 20:00 - 'Yüzen oteller' ile Türkiye'ye rekor yolcu geldi
- 19:00 - 'Bornova Lalesi', 30 yıl sonra yeniden çiçek açtı
- 18:00 - İBB soruşturmasında tutuklanan ve serbest bırakılanlar
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.