• BIST 9685.49
  • Altın 2813.908
  • Dolar 33.8863
  • Euro 37.5669
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 32 °C
  • Antalya 30 °C

Mövenpick’in Türkiye’deki ilk Resort Oteli Tekirova’da

Mövenpick’in Türkiye’deki ilk Resort Oteli Tekirova’da
Mövenpick, Akdeniz bölgesindeki ilk Mövenpick oteli, Mövenpick Resort Antalya Tekirova’nın açılışını heyecanla duyurdu.

ANTALYA– Accor’un önde gelen premium markası Mövenpick, Akdeniz bölgesindeki ilk Mövenpick oteli, Mövenpick Resort Antalya Tekirova’nın açılışını heyecanla duyurdu. Antalya Tekirova’da kapılarını açan otel, Tekirova’nın nefes kesici atmosferinde misafirlerin konforu için tasarlanmış 383 oda ile hizmet veriyor. Muhteşem doğasının yanı sıra, farklı konaklama alternatifleri ve zengin gastronomik deneyimleri misafirlerine sunuyor.

Misafirlerine premium konaklama deneyimi yaşatmayı hedefleyen otel, modern tarzda dekore edilmiş, kendisine ait havuzlu villaları, muhteşem doğa ve deniz manzarasına sahip farklı, geniş oda kategorileri ile uzun veya kısa süreli konaklamalar için pek çok alternatif sunuyor. Otel, Olympos ve Phaselis Antik Şehri gibi Antalya’nın doğal ve tarihi güzelliklerine yakın konumuyla da misafirlerin keşfetme duygularını harekete geçiriyor.

movenpick-resort-antalya-tekirova’.jpgMövenpick Resort Antalya Tekirova'nın Genel Müdürü Ahmet Musut, açılışla ilgili şunları söyledi: “Mövenpick markasının Türkiye’deki tek resort oteli olmaktan gurur duyuyoruz. Huzurlu atmosferimiz, konforlu odalarımız ve kusursuz hizmetimizle misafirlerimize eşsiz bir tatil deneyimi sunmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Türkiye’nin gözde tatil bölgelerinden biri olan Antalya Tekirova’da kapılarını açan Mövenpick Resort Antalya Tekirova’da misafirlerimizin tatil deneyimini unutulmaz kılmak için sabırsızlanıyoruz.”

Accor Premium, Orta ölçekli ve Ekonomi segmentten sorumlu Orta Doğu, Afrika ve Türkiye COO'su Paul Stevens; şunları söyledi: " Türkiye'deki büyüme ivmemizi, markamızın bu tatil cenneti ve doğal koruma alanındaki ilk resort otelinin açılışıyla sürdürmekten dolayı gurur duyuyoruz. Çevresinin doğal güzelliğini koruyacak ve ekolojik ayak izini en aza indirecek şekilde tasarlanan otel, sürdürülebilirlik konusundaki bütünsel yaklaşımımızı, yerel ekosistemlere ve topluluklara olan bağlılığımızı yansıtacak şekilde doğayla uyum içinde inşa edilmiştir."

movenpick-resort-antalya-tekirova’-001.jpgYenilikçi mutfak mükemmeliyeti ve tecrübeli gastronomi ekibi ile Mövenpick Resort Antalya Tekirova, konuklarına üç farklı restoran ile hizmet veriyor. Dragon Restoranı, Uzak Doğu mutfağının özgün tatlarını misafirlere sunarken, renkli ve zengin bir menü ile dikkat çekiyor. Anchor Balık Restoranı ise taze deniz ürünleriyle donatılmış menüsüyle deniz mahsulleri tutkunları için ideal bir seçenek. Osmanlı mutfağının izlerini taşıyan Lale Restoranı ise geleneksel lezzetleri modern bir sunumla birleştirerek konuklara benzersiz bir deneyim yaşatıyor. Misafirler ayrıca Mövenpick'in ünlü İsviçre dondurmasının tadını çıkarırken, Mövenpick markasının imzası olan Çikolata Saati ile deneyimlerini daha da özel kılıyor.

Mövenpick Resort Antalya Tekirova, doğal güzellikleri, 550 metre uzunluğundaki sahili, kendine ait özel iskelesi, açık ve kapalı havuzları ve denize sıfır konumuyla harika bir tatil destinasyonu. Otelin hem yetişkinlere ve çocuklara hizmet veren Poseidon aquaparkı 7’den 70’e tüm konuklara eğlenceli ve heyecan verici anlar yaşatıyor. Ayrıca su sporları tutkunları için deniz paraşütünden jetskiye kadar birçok olanak sağlanırken, büyüleyici havuzları ve güneşlenme alanları dinlenmek isteyenler için mükemmel bir seçenek olarak öne çıkıyor. Yoga dersleri ile de doğanın huzur verici ortamında hem zihnen hem de bedenen yenilenme imkanı sunuluyor.

movenpick-resort-antalya-tekirova’-002.jpgMövenpick Resort Antalya Tekirova, çocukların hem eğlenip hem öğrenebileceği “Little Birds” çocuk kulübü ile de minik misafirlerin konaklamalarından keyif almaları için mükemmel bir ortam yaratıyor. Deneyimli eğitmenler eşliğinde çocuklara, yaratıcı etkinliklere katılma, motor becerilerini geliştirme ve eğlenceli öğretici deneyimleri yaşama imkanı sunarak çocukların tatillerinde de keyifli vakit geçirmelerini sağlıyor.

Pozitif misafirperverlik değerlerine büyük önem veren Mövenpick Resort Antalya Tekirova’da sürdürülebilirlik felsefesi de, otelin her alanında misafirlerle buluşuyor. Sıfır atık politikasının yanı sıra "Sürdürülebilir Turizm Sertifikası" ve uluslararası Green Globe Sürdürülebilir Turizm Programı’nın tüm kriterlerini karşılayarak misafirlere taahhütte bulunuyor. Ayrıca Mövenpick Resort Antalya Tekirova, misafirlerine Akdeniz'in berrak sularında temiz ve güvenli bir yüzme deneyimi sunan Mavi Bayraklı plajıyla öne çıkıyor.

About Mövenpick

1948’de İsviçre’de Ueli Prager, herkesin iyi şarabın, güzel zamanların ve güzel yaşamın tadını çıkarabileceği devrim niteliğinde bir yemek konsepti olan Mövenpick’i yarattı. Bugün, herkesin yaşamın temel zevklerini gerçek hoşgörü anlarıyla takdir edildiği her Mövenpick otelinde aynı misafirperverlik varlığını sürdürüyor. Dünya çapında 35’ten fazla ülkede 120'den fazla otel ve resortla Mövenpick, İsviçre mirasına ve zengin mutfak mirasına sadık kalıyor ve kurucusunun işleri doğru yaparak işleri iyi yapma sözünü yerine getiriyor. Green Globe, markanın sürdürülebilirliğe yönelik bütünsel yaklaşımının ve yerel çevrelere ve topluluklara olan derin bağlılığının bilincinde olarak, 2017'den bu yana her yıl Mövenpick'i dünyanın en sürdürülebilir otel şirketi olarak adlandırıyor. Mövenpick, 5.600'dan fazla üyesi bulunan dünya lideri bir konaklama grubu olan Accor'un bir parçasıdır. 110'dan fazla ülkede mülkleri ve çok çeşitli ödüllere, hizmetlere ve deneyimlere erişim sağlayan bir yaşam tarzı sadakat programı olan ALL - Accor Live Limitless'a katılan bir markadır.

Bu haber toplam 754 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.