05 Ekim 2024
  • İstanbul22°C
  • Ankara14°C
  • Antalya23°C

YUNAN ADALARI TÜRK TURİSTLERİ DÖRT GÖZLE BEKLİYOR

Yunanistanlı turizmciler “Türkler bizim gibi yemeyi içmeyi ve eğlenceyi seviyorlar. Eski günleri bizlerde onlarda özledi” dediler.

Yunan adaları Türk turistleri dört gözle bekliyor

05 Temmuz 2021 Pazartesi 09:00

MİKONOS / SANTORİNİ- Ege’nin sihirli Yunanistan adaları Mikonos ve Santorini’de bulunan Kivotos Hotel mutfağının özellikle Türk müşterilere tanıtım yapmaya başladı. Türk turistlerin adaları ziyaretlerinde rakı ve balık başta olmak üzere deniz mahsüllerini sevdiklerini belirten Yunan turizmciler “Türkler bizim gibi yemeyi içmeyi ve eğlenceyi seviyorlar. Eski günleri bizlerde onlarda özledi” dediler.
mikonos-001.jpgEge adalarının en iyi müşterilerinin Türk turistler olduğunu bilen Yunalı turizmciler “Eğer adalarımaza Türk turistler gelmezse esnaf mutlu olmuyor. Siyasilerin ne yaptığı bizi ilgilendirmiyor. Ege’nin iki yakasındaki komşu ülke vatandaşları geçmişten gelen birlikte yaşam kültürü ile birbirlerine alışıktır. Yunan turist Türkiye’de, Türk turist Yunanıstan’da yabancılık çekmiyor” diyorlar.
mikonos-003.jpgEge’de kruvaziyer turizminin başlamasıyla Türk turistlerin Yunan adalarını ziyaret edeceklerini belirten Kivotos Hotel yöneticileri “Pandemi hafiflemeye başladı. Eski günleri özlüyoruz” şeklinde konuştular.

mikonos-004.jpg
mikonos-005.jpg
mikonos-006.jpg
 

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA