20 Eylül 2024
  • İstanbul17°C
  • Ankara13°C
  • Antalya21°C

YENİ CARNİVAL CELEBRATİON, 2022’YE ŞENLİKLİ HAZIRLANIYOR

Carnival Cruises yeni Carnival Celebration’u şirketin 50. doğum günü olan Mart 2022'de kutlama etkinlikleri ile sefere hazırlıyor.

Yeni Carnival Celebration, 2022’ye şenlikli hazırlanıyor

22 Ağustos 2020 Cumartesi 13:00

MIAMI - Carnival'ın 50. doğum günü kutlaması en yeni gemisine verilen ikonik bir isim olan yeni Carnival Celebration’u 50. doğum günü olan Mart 2022'de kutlama etkinlikleri ile sefere hazırlıyor. Yeni Carnival Celebration, Kasım 2022'de Miami Limanı'nın dışına çıkacak.
Karnaval'ın 50. yaş günü kutlamaları için 2022 yılında görücüye çıkacak olan gemi, Celebration, adını taşıyan ikinci gemi olacak. İlki olan 1987 Celebration, üç Tatil Sınıfı gemisinin sonuncusuydu ve 2008 yılına kadar Karnaval filosunda görev yaptı . Şimdi Bahamalar Paradise Cruise Line'ın Big Celebration'ı olarak yola çıkıyor.
Carnival Celebration’in kutlama gezisi güzergahları önümüzdeki haftalarda duyurulacak ve gemi Ekim 2020'de satışa açılacak. Carnival Cruises’in ünlü yolcuları  Shaquille O'Neal, Guy Fieri ve Kathie Lee Gifford yeni geminin adını harfleri tutarak fotoğraf çektirdiler. 6 Şubat 2021'de denize indirilmesi planlanan Mardi Gras'a kardeş gemi olacak, Carnival Celebration Carnival'ın ilk Excel serisi gemilerini oluşturuyor.

ESKI CARNIVAL CELEBRATION, PARADİSE CRUISE LINE'DA
Eski Carnival Celebration 1987'den 2008'e sefer yaptı. Kısa bir süre önce ise Bahamalar Paradise Cruise Line filosunda Grand Celebration olarak yer aldı. Carnival, Celebration adının, 2022'de yeni Carnival Celebration'ın filoya katılmasıyla gerçekleşecek olan Carnival'ın 50. doğum günü kutlaması için olduğu bildirildi.

CARNIVAL CELEBRATION ADıNıN 50. DOĞUM GÜNÜ
Carnival Cruise Line Başkanı Christine Duffy, "Carnival Celebration adı, 50. Doğum Günü kutlamalarımızın önemli bir parçası olacak bir gemi için daha mükemmel olamaz," dedi.

yeni-carnival-celebration.jpg

SOSYAL MEDYA KANALLARıNDA DUYURULDU
Shaquille O'Neal, Guy Fieri ve Kathie Lee Gifford kruvaziyer hattının ünlü yolcuları olarak kutlamaların birer parçası oldular. Her biri yeni geminin adını harfleri tutarak fotoğraf çektirdiler Çekilen video Carnival'ın sosyal medya kanallarında duyuruldu.



Carnival Cruise Line Başkanı Christine Duffy, “Eğlenceyi resmen açmamıza ve filomuza muhteşem bir katkı vaat eden bir geminin adını açıklamamıza yardımcı olan ünlü ortaklarımıza çok teşekkürler. Karnaval Kutlaması, misafirlerimize 50. Doğum Günü hediyemiz! " dedi.

carnival-cruise-line,-004.jpgMART 2022'DE KUTLAMALAR,
Hem Carnival Celebration hem de Mardi Gras, denizdeki ilk roller coaster olan BOLT'a sahip olacak. Gemi, Kasım 2022'ye kadar bekleyecek. Ancak Carnival’ın 50. doğum günü olan Mart 2022'de kutlamalar, özel eğlence ve güzergahlar içerecek bir dizi anma seferiyle başlayacak.
Geminin güzergahları ve özel satış promosyonları hakkında 'ilk'olmak isteyenler için www.carnival.com/ship2022 adresinden kayıt yapılabileceği bildirildi.

Geçen ay Carnival, satılan gemiler ve yeniden konuşlandırmalar dahil bir dizi güncelleme duyurdu . Diğer ABD merkezli kruvaziyer hatları ile birlikte kruvaziyer hattı şu anda salgın nedeniyle tüm operasyonlarını en az 31 Ekim'e kadar duraklattı.

COVID-19 salgını kruvaziyer endüstrisini ve tersaneleri kasıp kavurdu. Geçen ay Carnival, yeni Mardi Gras'ın 6 Şubat 2021 olarak sefere çıkış tarihini açıkladı . Geminin seferi 31 Ağustos 2020'den Kasım 2020'ye kadar bir kez ertelenmişti.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA