19 Eylül 2024
  • İstanbul20°C
  • Ankara16°C
  • Antalya23°C

WYNDHAM GRAND İSTANBUL KALAMIŞ MARİNA HOTEL'E 'EN İYİ' ÖDÜLÜ

Wyndham Grand İstanbul Kalamış Marina Hotel, dünya çapındaki tüm Wyndham Grand Otelleri arasında yapılan değerlendirme sonucunda “Best Of Wyndham Grand” ödülüne layık görüldü.

Wyndham Grand İstanbul Kalamış Marina Hotel'e 'en iyi' ödülü

27 Haziran 2019 Perşembe 00:15

İSTANBUL- Wyndham Grand İstanbul Kalamış Marina Hotel, dünya çapındaki tüm Wyndham Grand Otelleri arasında yapılan değerlendirme sonucunda “Best Of Wyndham Grand” ödülüne layık görüldü.

wyndham-003.jpg
wyndham-pasta.jpg
Başarı pastası kesildi

wyndham-004.jpg

Ödül ve sertifika, Wyndham Grand İstanbul Kalamış Marina Hotel, Genel Müdürü Mustafa Alpaslan'a Wyndham Hotel Group Başkan Yardımcısı Edwin Broers ile Orta Avrupa Bölgesi’nde Görev Yapan Franchise Operasyonları Direktörü Ayça Beslen tarafından takdim edildi. Daha sonra başarıya kadeh kaldırıldı.

wyndham-005.jpg
Wyndham Grand İstanbul Kalamış Marina Hotel'in başarılı ekibi

MUSTAFA ALPASLAN: ÖDÜLLER BİZİ MOTİVE EDİYOR
Wyndham Grand İstanbul Kalamış Marina Hotel, Genel Müdürü Mustafa Alpaslan, 2019'da da birinciliğin sürdüğünü belirterek 'Hak edilerek büyük emeklerle kazanılan bu başarılar, ödüller bizi daha iyiyi yapmak ve daha büyük başarılar elde etmek için motive ediyor. Bu ödülü başarıda büyük emekleri bulunan ekibim adına alıyorum" dedi.

wyndham-007.jpg
Wyndham Grand İstanbul Kalamış Marina Hotel'in mutfak şefi Rafet İnce ekibiyle birlikte ödül töreninde yer aldı. Rafet İnce Fox TV'de yanınlanan Taste of Türkiye yarışmasında gösterdiği performans ile genç aşçıların gözdesi haline geldi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA