22 Ekim 2024
  • İstanbul17°C
  • Ankara13°C
  • Antalya23°C

WTM LONDON, SEYAHATTE DEAI'Yİ TEŞVİKE ÖNCELİK VERECEK

WTM London 2024 Dünya Seyahat Pazarı, çeşitlilik, eşitlik, erişilebilirlik, kapsayıcılık ve kesişimsellik ve aidiyet içeren (DEAI) konusu konuşulacak

WTM London, Seyahatte DEAI'yi teşvike öncelik verecek

22 Ekim 2024 Salı 11:00

LONDRA - WTM London 2024 Dünya Seyahat Pazarı, çeşitlilik, eşitlik, erişilebilirlik, kapsayıcılık ve kesişimsellik (DEAI) konusundaki kapsamını genişleterek kapsayıcılığa olan bağlılığını bir kez daha teyit ediyor.

ExCel London'da düzenlenen bu yılki etkinliğin açılış günü (5 Kasım Salı) Purple Theatre'da 13:15-17:00 saatleri arasında özel bir DEAI Zirvesi ve 17:00-18:00 saatleri arasında özel networking içkileri düzenlenecek.

ÇEŞİTLİLİK VE KAPSAYICILIK ZİRVESİ
Sınırların Ötesinde: Seyahatte LGBTQ+ Kapsayıcılığını Geliştirmek Jenny Southan, Editör, Kurucu, CEO, GlobeTrender, Jānis Dzenis, PRD, Wayaway, Aisha Shaibu-Lenoir, Kurucu, Moonlight Experiences, Uwern Jong, Genel Yayın Yönetmeni, OutThere Dergisi

Tema " Taahhütten eyleme " olarak belirlendi ve düzenlenecek oturumlar, seyahat ve turizm paydaşlarının, seyahat işletmeleri, ekipleri ve müşterileri için gerçekten kapsayıcı bir sektör yaratma vaatlerini yerine getirmek için bugün atabilecekleri adımlara odaklanacak.

Oturumlar WTM'nin yeni atanan DEAI danışmanı Uwern Jong (kendisi/kendisi) tarafından organize ediliyor ve yönetiliyor. Uwern, seyahat sektöründe çeşitlilik, kapsayıcılık, erişilebilirlik ve aidiyet savunuculuğuyla çeşitli prestijli basın ve pazarlama ödülleri kazandı.

wtm-london,-seyahatte-deai.jpg
"Dünyanın en önemli seyahat etkinliklerinden birinde DEAI yolunu şekillendirme fırsatı verildiği için heyecanlıyım," dedi. "Ancak DEAI odağının sadece tartışmalardan eylem odaklı teslimata dönüştürülmesi için onay verildiği için daha da heyecanlıyım. Turizmde, DEAI hakkında konuşarak çok zaman harcıyoruz, bu sektör için olumlu bir adım ancak olumlu eylemde bulunmamızın, sektördeki en iyi uygulamaları sergilememizin ve kutlamamızın ve hala var olan engelleri aşmamızın zamanı geldi."

Katılımcılar çeşitli önemli konuşmacıları dinleyecek. Öne çıkanlardan biri, Yunanistan Ulusal Turizm Ofisi'nin (GNTO) yeni Genel Sekreteri Andreas Fiorentinos (kendisi/kendisi) ile DEAI'nin Yunanistan'ın destinasyon stratejisini nasıl şekillendirdiğini tartışan bir şömine başı sohbeti.

Ayrıca, Women in Travel adlı toplumsal ilgi odaklı şirketin kurucusu Alessandra Alonso (she/her), mentorluk ve müttefiklik programlarının uygulanması etrafında şekillenen bir panel tartışmasına başkanlık ediyor.

MMGY Global EMEA Başkanı Caroline Moultrie (she/her), pazarlama ve iletişimde kültürlerarası duyarlılığı ele alacak.

Salı programında ayrıca, seyahat ve misafirperverlik ürünlerinin, geçmişleri, yetenekleri veya kimlikleri ne olursa olsun tüm gezginlerin ihtiyaçlarını karşılamak için nasıl evrimleşmesi gerektiğiyle ilgili bir oturum da yer alıyor. Bu tema, ertesi gün (6 Kasım Çarşamba) Orange Theatre'da bir dizi oturumla geliştiriliyor.

Konular arasında, her büyüklükteki destinasyonun doğa temelli ve kültürel ziyaretçi deneyimlerini herkese, özellikle de fiziksel, bilişsel veya nörolojik engellilere erişilebilir hale getirerek ziyaretçileri nasıl çekebileceği yer alıyor. Başka bir oturumda yerli turizme ve sektörün gezginleri yerli toplulukların zengin mirası, gelenekleri ve bilgeliğiyle nasıl bağlayabileceğine dair içgörüler sunuluyor.

World Travel Market ayrıca etkinlik taahhütleri ve tesislerinde bir dizi iyileştirme duyuruyor ve WTM'nin herkes için güvenli bir alan olmaya devam etmesini sağlıyor. WTM Resmi Konferans Programı, konuşmacıların %50'sinin yeterince temsil edilmeyen gruplardan katılımını taahhüt ederken, tüm sahneler altyazı ve rampa erişimi ile donatılacak. Etkinlikte, nöroçeşitli ihtiyaçları olanlar için sessiz bir alan olan 'Sıfırlama Odası' ve gizli engelleri olanlar için ayçiçeği boyun askıları olacak.

Cinsiyet ayrımı gözetmeyen tuvalet olanakları ve resmi etkinlik rozetlerine zamir ekleme seçeneği olacak. Etkinlik, dua için çok inançlı odalar ve WTM'nin herkesin hoş karşılandığı bir yer olmaya devam etmesini sağlamak için bir dizi başka olanak sağlayacak.

Ana bulvardaki bilgi masalarında erişilebilirlikle ilgili tüm bilgiler sunulacak ve personel sorulara destek olmak üzere tam eğitim alacak.

Sergi Direktörü Juliette Losardo (she/her), WTM London şunları söyledi: "Dünyayı daha eşitlikçi ve kapsayıcı bir yer haline getirmek için hepimizin oynayacağı bir rol var. World Travel Market, konuşulması gereken konuları gündeme getirme ve ilerlemeyi teşvik etme fırsatına sahip ve ölçeği nedeniyle birçok kişi tarafından duyulma gücüne sahip.

WTM'nin Çeşitlilik, Eşitlik, Erişilebilirlik, Kapsayıcılık ve Kesişimsellik Zirvesi'nin lansmanı, kadranı konuşmadan eyleme taşıma taahhüdümüzü gösteriyor ve 2024'te sadece konuyu gündeme getirmiyoruz, aynı zamanda değişime yatırım yapıyoruz. Bu yıl WTM, WTM'yi herkes için güvenli bir alan haline getireceğini umduğumuz çok çeşitli yeni tesisler ve hizmetler sunacak."

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA