22 Ekim 2024
  • İstanbul17°C
  • Ankara15°C
  • Antalya25°C

WTM LONDON 2024, EN BÜYÜK ETKİNLİK OLACAK

World Travel Market'in turizm kurulları, otelciler, ulaşım markaları, teknoloji hizmetleri ve dünya standartlarında deneyimler dahil olmak üzere yaklaşık 4.000 katılımcıyı sergilemesi bekleniyor.

WTM London 2024, En Büyük Etkinlik Olacak

22 Ekim 2024 Salı 13:00

LONDRA - World Travel Market London, bu yılki etkinliğin bugüne kadarki en büyük etkinlik olacağını, ExCeL London'da beklenen %7'lik büyüme ve yeni salonlarla genişlemenin, gelişen uluslararası turizm sektörünü yansıtacağını duyurdu.

5-7 Kasım tarihleri ​​arasında gerçekleşecek olan World Travel Market'in turizm kurulları, otelciler, ulaşım markaları, teknoloji hizmetleri ve dünya standartlarında deneyimler dahil olmak üzere yaklaşık 4.000 katılımcıyı sergilemesi bekleniyor. Şimdiye kadar küresel buluşmada 80'den fazla yeni katılımcının sıraya gireceği bildirildi.

Destinasyon pazarında önemli bir büyüme oldu ve destinasyon katılımında %9'luk bir artış oldu. 135'ten fazla Ulusal Turizm Örgütü katılacak ve bunlara çok sayıda bölge ve şehir katılacak. Afrika, pandemi sonrası dünyada Fas ve Mısır gibi ülkeler tarafından uygulanan proaktif ve titiz stratejileri izleyen etkinliğin en hızlı büyüyen bölgesidir.

wtm-london-2024.jpgWTM London'da sergileyen hedef dışı seyahat markalarında önemli bir artış oldu ve etkinlikteki yeni 'Deneyimler' bölgesine uyum sağlayan şirketlerden gelen katılımcı katılımında %71'lik bir artış oldu. Fuar, konaklama markalarında %22'lik bir büyüme ve teknoloji sektöründeki katılımcılarda %16'lık bir büyüme gördü.

İlk kez katılacak katılımcılar arasında KOS Island, VIET EXPERIENCES TRAVEL, China Nimbus Travel, Nimax Theatres, Kuoni Tumlare, Jabal Omar Co, Latvia Travel, Grand Prix Grand Tours, Corendon Airlines, Barclaycard Payments, Riyadh Air, Regnum Hotels, Addison Lee ve Stripe Payments yer alıyor. Yakında daha fazlası da duyurulacak!

Juliette Losardo, Sergi Direktörü, WTM London şunları söyledi: "2024, rekor sayıda katılımcıyla Dünya Seyahat Pazarı için şimdiye kadarki en iyi yıl olacak. Dünyanın dört bir yanındaki destinasyonlardan temsilcilik almaktan gurur duyuyoruz ve destinasyon dışı ve özel sektör kuruluşlarından katılımı artırmaya devam ediyoruz; bu yıl bazı büyük yeni markalar var ve onları ağırlamaktan büyük heyecan duyuyoruz!

“World Travel Market, gerçek anlamda dünya seyahat sektörünün merkezi konumundadır ve 45.000'den fazla doğrulanmış seyahat profesyonelinin bir araya geldiği bu buluşma, seyahat ve turizm takvimindeki en etkili buluşma noktasını temsil etmektedir.

"Bu yıl WTM, seyahatte yaşanabilecek en yoğun ve en ilham verici üç günü sunmaya hazırlanıyor. Öğrenmek, ağ kurmak ve iş yapmak için bir yer - önümüzdeki yıl için hazır olduğunuzdan emin olmak için bir yer.

"Etkinlik hızla yaklaşırken, ziyaretçileri biletlerini hemen ayırtmaya teşvik ediyorum, çünkü biletler hızla doluyor!"

Etiketler:
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA