20 Eylül 2024
  • İstanbul17°C
  • Ankara13°C
  • Antalya21°C

WTM 23 LONDRA'NIN ‘EN İYİ STANT ÖDÜLLERİ’ BELLİ OLDU

ExCeL Sergi Satış Müdürü James Campion: Değerlendirmede yüksek kalitede; iş yapmak için alanın etkili kullanımıyla dengelenen yaratıcı tasarımlara çok fazla önem veriliyor.

WTM 23 Londra'nın ‘En İyi Stant Ödülleri’ belli oldu

08 Kasım 2023 Çarşamba 17:58

ÖZKAN ALTINTAŞ- TÜRKİYE TURİZM
LONDRA / INGILTERE -
World Travel Market Londra 2023'te En İyi Stand Ödülleri'nin kazananları açıklandı. En İyi Stand Ödülleri jürisi Genesys Dijital Dönüşüm Kıdemli Ortağı Paul Richer, Liderlik Koçu Helen Roberts ve Sergi Satış Müdürü, ExCeL.James Campion’dan oluştu.
ExCeL Sergi Satış Müdürü James Campion şunları söyledi: "WTM Londra'daki stantlar her zaman çok yüksek kalitede; iş yapmak için alanın etkili kullanımıyla dengelenen yaratıcı tasarımlara çok fazla önem veriliyor. Bu sene özellikle etkilendim ve çok değerli kazananlar için karar vermekte zorlandım. Ben ve diğer jüri üyeleri arasında çok tartışma oldu.”

Yapılan değerlendirme sonuçları şöyle oluştu:


wtm-23-stant-irak.jpg

EN İYI YENI GELEN: Irak Kültür, Turizm ve Eski Eserler Bakanlığı S7-510

Jüri, ziyaretçinin bakış açısına göre davetkar olan, özgün, çağrıştırıcı ve Irak kültürünü gerçek anlamda temsil eden, aynı zamanda iş yapma alanı da sağlayan çarpıcı, yaratıcı stand tasarımını beğendi.

wtm-23-stant-001.jpg

50M2 ALTıNDA EN İYI STAND TASARıMı: Tokyo Convention & Visitors Bureau S9-318

göz alıcı ve davetkar olduğu, çok sayıda küçük fener ve neon ışıkla akıllıca aydınlatıldığı ve jüri üyelerinin "kendinizi Tokyo'nun bir parçası gibi hissettirdiğini" söylediği için övgüyle karşılandı. Jüri ayrıca stanttaki alanın akıllıca kullanımından da etkilendi.

50-150M2 ARASı EN İYI STAND TASARıMı: Instituto Guatemalteco de Tourismo – Inguat S1-400

Jüri, Inguat standının, alanı en iyi şekilde kullanan, kalabalığın arasından sıyrılmasına yardımcı olan farklı ve çağdaş bir tasarıma sahip olduğunu söyledi.

wtm-23-stant.jpg

150M2 ÜZERINDE EN İYI STAND TASARıMı: Maldivler Pazarlama ve Halkla İlişkiler Şirketi S10-202

Standın çok boyutlu yaklaşımı jüri üyelerinin kendilerini gerçekten Maldivler'deymiş gibi hissetmelerini sağladı; deniz altı manzaralı içinden geçilebilen bir tünel, asılı balıklar ve plaj kulübeleri gibi öne çıkan özellikleriyle. Standın üst katı iş amacıyla buluşan insanlara ayrılmıştı.

İŞ YAPMAK İÇIN EN İYI STAND: Sernatur Antofagasta S2-400

Jüri, daha fazla mahremiyet isteyen insanlar için açık alandaki masalar ve kapalı toplantı bölümü gibi çeşitli alanları içeren iyi planlanmış düzeni nedeniyle standı övdü. Jüri bunun "iş yapmak için harika bir duruş" olduğunu söyledi.

EN İYI STAND ÖZELLIĞI: Kerala Tourism Development Corporation Ltd S11-220

Jüri, standın girişinde yükselen, biri kırmızı diğeri beyaz iki dev, süslü inek heykelinin gerçekten etkileyici stand özellikleri olarak öne çıktığını ve ziyaretçilerin dikkatini çektiğini söyledi.

Etiketler:
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA