20 Eylül 2024
  • İstanbul18°C
  • Ankara15°C
  • Antalya22°C

WORLD SPA AWARDS 2023 ADAYLARI AÇIKLANDI

World Spa Awards 2023’te, küresel spa ve sağlıklı yaşam sektörünü kasıp kavuran iyimserlik dalgasını yansıtan çok sayıda yeni giriş yer alıyor.

World Spa Awards 2023 adayları açıklandı

21 Nisan 2023 Cuma 10:00

ÖZKAN ALTINTAŞ- TÜRKİYE TURİZM
İSTANBUL-
Spa ve sağlıklı yaşam sektöründeki mükemmelliği tanımaya ve ödüllendirmeye yönelik küresel bir girişim olan World Spa Awards, 2023 adaylarını açıkladı. Bu yılki programda, küresel spa ve sağlıklı yaşam sektörünü kasıp kavuran iyimserlik dalgasını yansıtan çok sayıda yeni giriş yer alıyor.

DÜNYANıN EN İYI YENI OTEL SPA'Sı' KATEGORİSİ

Dikkate değer kategoriler arasında, ünlü otelin 167 yıllık tarihinde bir ilk olan merakla beklenen Claridge's Spa da dahil olmak üzere aday gösterilen 'Dünyanın En İyi Yeni Otel Spa'sı' yer alıyor. Ayrıca, önemli Crown Building'de yer alan bir kentsel huzur balonu olan Aman Spa New York ve aynı zamanda Doha, Waldorf Astoria Lusail'deki amiral gemisi ESPA Life da çekişme içinde.

world-spa-awards-2023.jpg'DÜNYANıN EN İYI YENI SAĞLıK İNZIVA YERI'

Charlotte Church'ün memleketi Galler'deki yeni şifa inziva yeri The Dreaming, hararetli çekişmeli 'Dünyanın En İyi Yeni Sağlık İnziva Yeri' kategorisinde adaylar arasında yer alıyor.

Eskiden tasarımcı Laura Ashley'nin evi olan inziva yeri, eski bir orman ortamının dinginliğine dokunarak modern yaşamın stresini azaltmayı amaçlıyor.

Ayrıca, Kuzey Frizya adasının kum tepelerinin ortasında yer alan ve bütünsel gençleşme için büyülü bir atmosfer sunan Almanya'daki yeni Lanserhof Sylt de aday gösterildi.

'DÜNYANıN EN İYI YENI TATIL YERI SPA'Sı'

Diğer kategoriler arasında Atlantis The Royal, Dubai'deki AWAKEN Spa ile 'Dünyanın En İyi Yeni Tatil Yeri Spa'sı' ve en iyi ◊ ödülleri için yarışan Six Senses Crans-Montana Spa, İsviçre yer alıyor.

Adaylar, küresel endüstrinin tüm yelpazesini kapsıyor ve otel kaplıcaları, sağlıklı yaşam inzivaları, spa destinasyonları ve detoks programlarından aromaterapi markaları ve sağlıklı yaşam uygulamalarına kadar uzanıyor.

Adayların tam listesi burada görülebilir.

https://worldspaawards.com/nominees/2023

Oylama 16 Mayıs'ta başlar ve 8 Ağustos'a kadar devam eder. Oylama döneminde hem endüstri profesyonelleri hem de spa tüketicileri, spa ve sağlıklı yaşam sektöründe en iyinin en iyisi olduğunu düşündükleri markalar için oy vermeye davet edilir.

World Spa Awards, istisnai standartlara ilham vermeyi ve spa tüketicilerini spa ve sağlıklı yaşam turizminin en iyileriyle buluşturmayı amaçlıyor. Küresel bir marka olarak, yıllık ödül programı aracılığıyla uluslararası bir mükemmellik statüsü sunma ve spa ve sağlıklı yaşam endüstrisinde bilinirliği artırma yeteneğine sahiptir.

World Spa Awards Genel Müdürü Rebecca Cohen şöyle diyor: “9. yıllık World Spa Awards adaylarını açıklamaktan mutluluk duyuyorum. Sektörümüzdeki ivmeyi, rekabeti ve yeniliği gösteren spa açılışlarının hacmi ile bu yıl şimdiye kadarki en heyecan verici yılımız olacak. 16 Mayıs'ta oylamanın açılmasını büyük ölçüde bekliyorum.”

World Spa Awards, şu anda 30. yılını kutlayan World Travel Awards'ın kardeş etkinliğidir.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA