08 Eylül 2024
  • İstanbul21°C
  • Ankara20°C
  • Antalya26°C

W MİX HOUR” İLE KEYİFLİ VEDA

Yenilenen W Lounge’da her gün 18.00-19.30 saatleri arasında keyif ve eğlenceyi buluşturan W Mix Hour’da DJ Furkan Abaday’ın müzikleri ile güne veda edin.

W Mix Hour” ile keyifli veda

17 Şubat 2015 Salı 14:00

İSTANBUL- Lüks hizmet anlayışı ve konseptiyle son yılların en gözde oteli W Istanbul, yoğun bir iş gününün ardından keyifli zaman geçirmek isteyen herkesi W Mix Hour’a bekliyor.
Yenilenen W Lounge’da her gün 18.00-19.30 saatleri arasında keyif ve eğlenceyi buluşturan W Mix Hour’da DJ Furkan Abaday’ın müzikleri ve birbirinden lezzetli “iki al bir öde” mixology kokteyller eşliğinde arkadaşlarınızla birlikte günün yorgunluğunu atabilir ve yeni gün için enerji toplayabilirsiniz.

w-mix1.jpg

W Hotels dünyanın en hareketli şehirlerindeki içlerinde 17 rezidansın da buluğunda 45 seçkin otel ve konaklanma alanı ile küresel bir lifestyle markası olma özelliği taşıyor. W Hotels İlham verici, ikonik, yenilikçi ve etkili tarzıyla; tasarım, moda, müzik ve eğlence tutkularına eşsiz bir karışım sunarak, adeta içeriden erişim sağlıyor.

w-mix2.jpg

W Hotels misafirlerine çağdaş restoran konseptleri, çekici eğlence deneyimleri, en son trendlere ulaşabilecekleri alışveriş imkânları, özel paket programları ve benzersiz ağırlama anlayışı sayesinde bir zevk ve stil deneyimi sunuyor. W Hotel 15 yılda başarısını kanıtlayarak 2017 yılında 60 otel sayısına erişiyor. W Hotels, Bogota, Changsha, Şangay, Amsterdam, Abu Dabi, Bombay, Dubai, Jakarta, Panama, Muskat, Çengdu, Suzhou, Yeni Delhi ve Kuala Lumpur’da açılacak yeni W Hotelleri ve Goa ve Hindistan’daki konaklama alanlarını yakın zamanda açıkladı.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA