19 Eylül 2024
  • İstanbul20°C
  • Ankara18°C
  • Antalya26°C

VİRGİN VOYAGES, SCARLET LADY İLE SEFERLERİ SÜRDÜRÜYOR

Virgin Voyages, Scarlet Lady ile seferlerini sürdürüyor ve Valiant Lady'inin 2022’de geleceğini bildirdi

Virgin Voyages, Scarlet Lady ile seferleri sürdürüyor

01 Eylül 2021 Çarşamba 21:00

PORTUSMOUT - Virgin Voyages, Scarlet Lady ile seferlerini sürdürüyor ve Valiant Lady'inin 2022’de geleceğini bildirirken, 2022 yılı güzergahlarını duyurdu.

Virgin Voyages'in ilk gemisi Scarlet Lady, Ağustos ayının başında Birleşik Krallık'tan ilk çıkışını yaptı . Bu yaz Virgin Voyages’in Scarlet Lady adlı gemisi
İngiliz Kanalı çevresinde altı sefer yaptı.

valiant-lady-002.jpgVirgin Voyages'in Valiant Lady adlı ikinci gemisi gelecek yıl filoya katılacak. Kruvaziyer hattı, 2022 yılı bahar ayları için güzergahlarını Barselona, Malaga, Palma de Mallorca, Kanarya Adaları, Lizbon ve Belçika olarak açıkladı.
 

Valiant Lady, Zeebrugge'de üç günlük bir Uzun Hafta Sonu turu yapacak
Yolculuk İngiltere'nin Portsmouth kentinde başlıyor ve Belçika'nın Zeebrugge kentine gidip geri dönüyor. Gemi, Portusmout'tan ayrılıyor, sabah 9'da Zeebrugge'a varıyor. Üçüncü gün, öğlen saatlerinde Zeebrugge'a dönmeden önce denizde kalıyor. Konuklar daha sonra son günün erken saatlerinde Portsmouth'a geri dönüyorlar.

Portekiz ve İspanya'ya seferi, Akdeniz limanlarını keşfeden 12 gecelik bir yolculuk olarak bildirildi. Yolculuklar Portsmouth'ta başlıyor ve geceleme için Lizbon'da La Coruna'ya gidiyor. Ardından Cadiz ve Cebelitarık’ta bir gece kalınıyor. Malaga'da bir gece kalınıyor Palma de Mallorca'ya gidiliyor ve Barselona'da sona eriyor.

valiant-lady-003.jpgSCARLET LADY, VIRGIN VOYAGES

Virgin Voyages'in ilk gemisi Scarlet Lady, 11 gecelik güzergahında Kanarya Adaları Sahili, İspanya ve Portekiz de gecelik konaklamalar sunuluyor. Bu gezi La Coruna'yı da içeriyor. Portsmouth'tan gidiş dönüş olarak Funchal, Madeira; Santa Cruz de Tenerife; Gran Canaria; ve Lizbon'a sefer yapılıyor.

Geçen ay Virgin Voyages , 2021'de kruvaziyer hattı ile sefere katılan konuklar için, diğer avantajların yanı sıra 2022'de bir sonraki seferlerinde 300 $ indirim gibi promosyonları içeren yeni bir program başlattı .

Kaynak: TravelPulse
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA