19 Eylül 2024
  • İstanbul20°C
  • Ankara18°C
  • Antalya26°C

VİRGİN VOYAGES, 2021’DE VALİANT LADY İLE KARAYİPLERE GİDİYOR

Valiant Lady, Mayıs 2021'de Akdeniz seferini açtıktan sonra, daha uzun olan Karayip seferlerini başlatmak için Atlantik'i geçecek.

Virgin Voyages, 2021’de Valiant Lady ile Karayiplere gidiyor

19 Eylül 2020 Cumartesi 20:00

FINCANTIERI, Virgin Voyages'ın yapımı devam eden ikinci gemisi Valiant Lady, Mayıs 2021'de Akdeniz'de ilk yaz sezonunda seferi açtıktan sonra, kruvaziyer hatları için daha uzun olan Karayip seferlerini başlatmak için Atlantik'i geçecek.

valiant-lady.jpgHalen İtalya'daki Fincantieri tersanesinde yapımı devam eden Valiant Lady , 24 Ekim 2021'de Barselona'dan Miami'ye 15 gecelik bir transatlantik gemi yolculuğu gerçekleştirecek. Bu yolculuk, İbiza, Malaga ve İspanya'nın Cadiz ile Funchal, Madeira'da duracak.

valiant-lady-001.jpgValiant Lady’in 15 gecelik transatlantik güzergahı haritası

Valiant Lady, Miami'den kış boyunca altı ve sekiz gecelik Karayip yolculuğuna çıkacak. Altı gecelik Western Caribbean Charm güzergahı Honduras, Roatán'da duracak. Costa Maya, Meksika ve Bimini, Bahamalar'daki Beach Club’a varacak Bu yolculuklar kişi başı 1.325 dolardan başlıyor.

Sekiz gecelik Doğu Karayip Antilleri güzergahı Dominik Cumhuriyeti’nde Puerto Plata'da duracak. San Juan, Porto Riko, St. Croix, USVI ve Bimini’den sonra Bahamalar'daki Beach Club’ta sona erecek. Bu yolculuklar kişi başı 1.725 dolardan başlıyor.

Akdeniz Gezileri

1 Mayıs 2022'de Valiant Lady, Barselona'ya 14 gecelik bir transatlantik yolculuğu yaparak Akdeniz'e geri dönecek. Bu sefer Bahamalar, Bimini'deki The Beach Club'dan başlayarak Lizbon, Portekiz ve Cadiz, İspanya’ya kadar sürecek.

Mayıs-Ekim 2021 ve Mayıs-Ekim 2022 arasında Valiant Lady, Barselona'dan kişi başı 1.050 $ 'dan başlayan yedi gecelik Akdeniz yolculuklarına çıkacak.

Valiant Lady

Valiant Lady , Virgin Voyages'ın ilk ve tek mevcut gemisi olan Scarlet Lady ile neredeyse aynı olacak. Virgin Voyages, yolculara diğer hatların içermediği ücretsz imkanlar sunuyor. Örneğin WiFi, özel restoranlar, bahşişler ve alkolsüz içecekler (soda, meyve suları ve damlama kahveleri gibi) gibi birçok olanak içeriyor.

Virgin Voyages'ın ilk gemisi Scarlet Lady , kruvaziyer endüstrisinin kapanması nedeniyle Mart ayında hizmet dışı bırakıldı.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA