19 Eylül 2024
  • İstanbul20°C
  • Ankara20°C
  • Antalya29°C

VİKİNG, MİSSİSSİPPİ NEHRİ'NDE 2022 NEHİR GEZİSİNE BAŞLIYOR

Viking, misafirlerine Mississippi Nehri üzerinde 38 yeni 2023 nehir gemisi gezisi seferlerini duyururken “Güvenli seyahate” davet etti

Viking, Mississippi Nehri'nde 2022 Nehir gezisine başlıyor

04 Temmuz 2020 Cumartesi 12:00

MİSSİSİPİ- Viking, misafirlerine Mississippi Nehri üzerinde 38 yeni 2022 nehir gemisi gezisi seferlerini duyururken “Güvenli seyahate” davet etti. Nisan 2020'de ABD’de nehir yolculuklarının 2022 programını açıklayan Viking, rezervasyon almaya baymadığını bildirdi.
Viking Yönetim Kurulu Başkanı Torstein Hagen, “Mississippi Nehri konuklarımızın birçoğunun evlerine daha yakın bir konumdarır. Amerika'nın tarihi, ticareti ve kültüründe Misssipi gibi başka hiçbir su yolu bu kadar önemli bir rol oynamadı” dedi.

viking,-mississippi-.jpg2022 AŞI BULUNMASI İÇİN YETERLİ ZAMAN
Mississippi nehri gezilerinin, yabancı ülkelere seyahatten kaçarak yuekeceği bildirildi.rt içi seyahatleri tercih eden ve büyük gemiler yerine küçük gemileri tercih eden ürkek gezginleri çekeceği bildirildi. Ayrıca 2022 yılına kadar bilim adamlarının Covid 19 için aşı bulunması hakkında umut verici açıklamalarının beklendiği hatırlatılarak yolcuların “bekle ve gör” şeklinde düşünmeleri için yeterli zaman olduğu belirtildi.
 

viking,-mississippi--001.jpgYEDİ LİMANA UĞRUYOR
Viking’in 8 ila 15 gün arasında değişen yolculuklar için hazırladığı planda uğrayacağı limanlar ABD’nin yedi eyaletini kapsıyor. Bunlar şöyle: Louisiana (Baton Rouge, Darrow, New Orleans ve St. Francisville); Mississippi (Natchez ve Vicksburg); Tennessee (Memphis); Missouri (Hannibal, St. Louis); Iowa (Burlington, Dubuque ve Davenport); Wisconsin (La Crosse); ve Minnesota (Kırmızı Kanat, St. Paul)

viking,-mississippi--002.jpg17.600'DEN FAZLA KONUK BEKLENIYOR
Viking gemilerinin nehir boyunca uğrayacağı limanlara hareket kazandırarak toplumda turizmi teşvik edeceği ve ekonomik kalkınmayı artıracağı öngörülüyor. Gemilerin 2022'de bölgeye 5.800'den fazla konuk ve 2023'teki ilk sezonunda 17.600'den fazla konuk getirmeleri bekleniyor.

viking,-mississippi--003.jpg
GEMİLERDE İSKANDİNAV TASARIMI
Viking gemileri Amerikan etkileriyle eşleştirilmiş İskandinav tasarımı sunuyor.
Başkan Hagen şöyle konuştu: "Mississippi Nehri boyunca konuklardan ve uğrayacağımız limanlardan aldığımız yanıtlar ile destekten çok memnunuz. Dünyadaki en rahat egzotik gezi yoluna sahip ve evlerine daha yakın gezi isteyenleri bekliyoruz. 2022'de Mississippi Nehri'ne modern nehir gezintisi getiriyoruz. Bizden memnun kalan konuklarımızı 2023’te de ağırlamayı dört gözle bekliyoruz. 31 Temmuz 2020'ye kadar Viking, konukların seyir tarihlerini planlanan kalkış saatlerinden 24 saat öncesine kadar değiştirmelerine olanak tanıyan Risksiz bir Garanti ve Viking’in bu dönem için tüm ücretlerden feragat edeceğini belirtiyoruz.”

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA