20 Eylül 2024
  • İstanbul18°C
  • Ankara15°C
  • Antalya23°C

UZAY ÇAĞININ SAĞLIK TEKNOLOJİSİ FUTURE HEALTHCARE’DE BULUŞUYOR

Selin Yıldırım Yıldırım’ın moderatörlüğünde Woman in Healthcare Tech Paneli’nde iş kadını Demet Sabancı Çetindoğan ile kadın liderleri ile sağlıkta geleceği değerlendirilecek.

Uzay çağının sağlık teknolojisi Future Healthcare’de buluşuyor

11 Temmuz 2019 Perşembe 10:00

İSTANBUL - Son yıllarda insan sağlığı üzerine yapılan araştırmalar gelişen teknoloji ile birlikte yeni ufuklara doğru açıldı, uzay çağının sağlık teknolojisi oluşmaya ve ‘yapay zeka’ giderek önem kazanmaya başladı. İstanbul’da 24-25 Ekim 2019 tarihleri arasında İstanbul Swissotel İstanbul The Bosphorus’da düzenlenecek Future Healthcare Fuar ve Konferansı’nda düzenlenen zirvede dünyanın önemli kuruluşlarının temsilcileri sağlık sektörünün geleceğini planlayacaklar. Ayrıca sağlık sektörünün kadın liderleri 

future-healthcare-.jpegFuture Healthcare CEO’su Selin Yıldırım sağlık teknolojisinde A’dan Z’ye herşeyin değişeceğini ve sağlıkta her gün yeni bir ürünle ortaya çıkan teknoloji devlerinin Future Healthcare’de merak edilen konuları açıklayacaklarını söyledi.
Selin Yıldırım, “Dünya’da sağlık sektöründe ki son gelişmeleri, sağlıkta yapay zeka, robot uygulamaları ve giyilebilir medikal ürünler ile Türk Sağlık sektörünü bir araya getirmek amacı ile bu konferansın ilkini bölgenin sağlık hizmet sağlayıcısı olan Türkiye’de düzenledik” dedi.

PANELLERDE GELECEK KONUŞULACAK
Düzenlenen panellerde söz alacak dünyanın lider kuruluşlarının temsilcileri panelde şu konular üzerine değerlendirme yapacaklar:
 

- 5G, IoT ve sağlık

- Dijital sağlığın geleceği

- sağlıkta yapay zeka ve robotlar

- Bio teknolojinin bugünü ve geleceği

- İlaçta Innovatif gelişmeler

- Kronik hastalıkların geleceği

- İlaç sektöründe kadın liderler

- Lojistikte yenilikler, drone, kargo firmaları ile sağlık

- Sağlıkta blockchain, siber güvenlik

- Geleceğin hastaneleri, doktorları, ilaçları ve hastaları

- Görüntüleme teknolojilerinde yenilikler

- Sağlığın geleceğinde kadın liderler paneli

- Sağlık teknolojilerinde kadın liderler paneli

- Yenilikçi hastanelerde uygulamalar

- Kronik hastalıkların geleceği

- Takılabilir, giyilebilir teknolojik ürünler

30 KONUŞMAI, 150 KATILIMCI FİRMA
Future Healthcare’in konferans bölümünde ise 30 firma temsilcisi konuşmacı yer alıyor. Ayrıca fuara yurtdışından ve yurtiçinden 150 firma katılıyor. Düzenlenen workshoplar’da firmalar yeniliklerini ve geleceğe yönelik ürünlerini tanıtacaklar.

future-healthcare--002.jpegSAĞLIK TEKNOLOJİSİNDE KADIN LİDERLER
Woman in Healthcare Tech Paneli’nin moderatörlüğünü Liv Hastaneleri Koordinatörü Meri İstiroti yönetecek. Sağlık sektöründe yer alan teknoloji devlerinin kadın liderleri ile sağlıkta geleceğin teknolojik çalışmaları değerlendirilecek. Toplantıda dünya sağlık teknolojisinin kadın liderleri görüşlerini Türkiye ve bölge liderleri ile paylaşacak.

future-healthcare.jpg

KÖK HÜCRE, ROBOTLAR VE YAPAY ZEKADA SON GELİŞMELER
Future Healthcare CEO’su Selin Yıldırım Yıldırım’ın moderatörlüğünü yapılacak Woman in Healthcare panelinde ayrıca kök hücre çalışmaları hakkında bilgi paylaşımında bulunulacak. Bu panelde iş kadını Demet Sabancı Çetindoğan’ın yanısıra; Kamu ve Özel sektörün kadın liderlerde de yer alarak katkıda bulunacaklar.

future-healthcare--001.jpegİnsan Kaynakları uzmanı ve Eğitmen Aylin Altuntaş’da yapay zekanın geliştirdiği robotların gelecekte insan kaynakları üzerindeki etkilerini değerlendirecek.

SAĞLIKTA MİKRO AYGITLAR
Future Healthcare’in sunacağı yenilikler sağlık sektörünü imdiden heyecanlandırdı.
Dünyada hızla gelişen ve 2023 yılında 50 milyar dolarlık sektör olması ön görülen wearable medical ürünlerde (giyilebilir dijital medikal ürünler) Future Healthcare Konferansı’nda sektörle buluşuyor.
Kadınları meme kanserinden korumak için sütyenlere konulan bir micro aygıt ile mobile telefon ile izleme yapılıyor. Çok genç yaşlardan itibaren gelen uyarıları takip ederek ve problem doğmadan bunu önleme imkanı oluyor. Amerika’da FDA onayı bekleyen bu proje Future Healthcare’in en ilgi çeken yeni teknolojilerinden biri olarak tanıtılıyor.
Uyurken giyilen pajama ile yapılan kalp takibi ve teknolojinin inanılmaz özellikleri olarak geliyor.

FUTURE HEALTHCARE’DE SAĞLIK KURULUŞLARI YARIŞACAK
Fuar, herkesin birbiriyle yarıştığı ve sağlık kuruluşları için bir gösteri alanı olacak. Hastaneler, sağlıkta yazılım, teknoloji ve ilaç firmaları yeni yöntemleri ve geliştirdikleri son sistemleri ziyaretçilerle paylaşacaklar.

Sağlık kuruluşları ve sağlık yazılımı üreten firmalar, medikal ürünler ile MENA bölgesinden gelen alım heyetlerine kendi geliştirdiği ürünleri satabilecekler. Ayrıca sağlık kuruluşları yabancı hasta getirmek için özel anlaşmalar yapabilecekler.
Future Healthcare’de geleceğin hastaneleri, ilaç üreticileri, tedavi yapan kuruluşlar, doktorlar ile ziyaretçiler iki gün boyunca sağlıkta zirvenin tadına varacaklar.

ÜNLÜ KONUŞMACILAR DÜNYADAKİ YENİ GELİŞMELERİ ANLATACAK…
Sağlıktaki gelişmeleri konuşacak olan dünya sağlık devlerinin liderleri hayatımıza giren yapay zeka, bio teknoloji gibi konuları anlatacak. Sağlıkta güvenlik tee n önemli konular arasında yer alacak.

Future Healthcare sağlık yatırımı yapmak isteyenler içinde bir buluşma alanı olacak. Türkiye’nin önemli sağlık kuruluşlarının üst düzey yöneticileri ve MENA bölgesinden gelecek yabancı firmalar ile alım heyetleri önemli işbirlikleri kuracaklar. Future Healthcare dünyadagiderek büyüyen ve değer kazanan sağlık sektörü için öneimli bir pazar oluşturacak, kturuluşları yeni pazarlarla buluşturacak.

Future Healthcare zirvesine katılacak olan sağlık sektörünün önemli yayın organları zirveye yer vermeye başladılar. Bunlardan Workshop Dergisi, Arab Hospital Magazine ile Pharma Advanced Dergileri özel ekler hazırlayarak zirveyi milyonlarla buluşturacak.

FUTURE OF HEALTHCARE CEO / Y.K ÜYESİ SELIN YILDIRIM
Future Healthcare Fuar ve Konferansı’nın CEO’su ve Yönetim Kurulu Üyesi Selin Yıldırım’ı sağlık sektörü yakından tanıyor. Yıldırım, uzun yıllar çeşitli sağlık kuruluşlarında üst düzey yönetiil yaptı ve bir çok sağlık konulu sivil toplum kuruluşunda görev aldı. Ayrıca bir çok projeyi Türkiye’ye getirdi. Future Healthcare ile Türkiye sağlık sektörü ile dnyanın lider sağlık kuruluşlarını bir araya getirerek önemli birprojeye daha imza atıyor.
Selin Yıldırım, 20 yıllık sağlık sektöründe hastane hizmetleri, Türkiye ve Avrupa’da hastane yatırımları, sağlık turizmindeki başarılı çalışmaları ile ‘Dünya Medikal Turizm İnovasyon’ ödülüne layık görüldü.

SELIN YILDIRIM İLE İLETİŞİM
selin.yildirim@futurehealthcare-istanbul.com
Bilgi için cep tel: +90 542 615 1819

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA