20 Eylül 2024
  • İstanbul18°C
  • Ankara15°C
  • Antalya22°C

'ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİ 'IBRAHİM SAİD, ŞİİR YARIŞMASINDA BİRİNCİ OLDU

Boğaziçi Üniversitesi Endüstri Mühendisliği 1. Sınıf öğrencisi İbrahim Said Bahçeci “Yıldızları Bölüşmek” adlı şiiriyle 1. Olarak 10 bin TL’lik ödülün sahibi oldu.

'Üniversite öğrencisi 'Ibrahim Said, şiir yarışmasında birinci oldu

23 Kasım 2019 Cumartesi 14:00

ABDURRAHMAN BÜYÜKKESKİN
ANTALYA - “Yıldızların Altında Manavgat Ulusal Şiir Yarışması” sonuçlandı. Türkiye’nin 81 ilinden 152 eserin katıldığı yarışmamızda Boğaziçi Üniversitesi Endüstri Mühendisliği 1. Sınıf öğrencisi İbrahim Said Bahçeci “Yıldızları Bölüşmek” adlı şiiriyle 1. Olarak 10 bin TL’lik ödülün sahibi oldu.

bogazici-universitesi.jpgManavgat’tan katılan Süleyman Başgöz, “Manavgat’ta Üç Mevsim Bir Gün” adlı şiiriyle 2’inciliği elde edip 5 bin TL ödül kazanırken, Yaşar Bayar, “Çivit Mavisi Gravürde Aşk Prelüdleri” adlı şiiriyle 3’üncü oldu. Şiir yarıması Side Kültür Evi’nde düzenlenenen söyleşi, panel ve yazar buluşmaları ile taçlandırarak halka şiir dolu bir gün yaşattıldıldı Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Emeği geçen jüri üyeleri Altay Öktem, Hasan Öztoprak, Şeref Bilsel, Nadire Sönmez ve Tülay Enhoş’a, bizlere muhteşem müzikli dinleti sunan değerli sanatçı Haluk Çetin’e, kıymetli yazarımız Cenk Demirtaş’a ve tüm sanatsever Manavgat halkımıza teşekkür ediyor etti.

bogazici-universitesi-001.jpg
bogazici-universitesi-002.jpg
bogazici-universitesi-003.jpg

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    SON DAKİKA