23 Ekim 2024
  • İstanbul15°C
  • Ankara9°C
  • Antalya17°C

ULUSLARARASİ ASTROLOJİ GÜNÜ.

Mercure İstanbul Altunizade Otel’ de düzenlenen Uluslararası Astroloji Günleri etkinliğinin dördüncüsü, bu yıl 20-22 Mart 2015 tarihleri arasında yapılıyor.

Uluslararasi Astroloji Günü.

17 Mart 2015 Salı 09:00

İSTANBUL- Mercure İstanbul Altunizade Otel’ de düzenlenen Uluslararası Astroloji Günleri etkinliğinin dördüncüsü, bu yıl 20-22 Mart 2015 tarihleri arasında yapılıyor.
Uluslararası Astroloji Camiasından duayen astrologlar Dr.Glenn Perry Amerika Astropsikoloji Akademisi Başkanı (ABD) , Dr.Lea Imsiragic Uluslararası Astroloji Araştırmaları Derneği Sırbistan Temsilcisi Kepler Kolej Eğitmeni (RS), Robert Currey (UK) , Roy Gillett (UK) Büyük Britanya Astroloji Derneği Başkanı, Prof. Dr. Mahmud Erol Kiliç (TR) Marmara Üniversitesi ve Astroart, Astroloji Okulu Kurucusu Astrolog Öner Döşer’in (TR) katılıyor.

20 Mart Cuma günü 10:00-16:30 saatleri arasında halka açık sunulacak konferans’ın Sunuculuğunu Astroloji Okulu eğitmenlerinden Hande Kazanova ve Dr.Barış Özkırış'ın yapacağı seminerde, yabancı konuklarımızın konuşmaları simultane tercüme edilecektir. Konferans astroloji bilgisine sahip olmayan astroloji meraklılarının da rahatlıkla takip edebileceği şekilde düzenlenmiştir. Etkinlik sonunda geleneksel hale gelen “Fomalhout Ödülü” bu seneki sahibini bulacaktır. Tüm Astroloji severlerin, astrolog dostlarının, astroloji eğitmen ve öğrencilerininin katılabileceği bu bir günlük etkinlik Ücretsizdir.

MERCURE OTELLERI HAKKıNDA
Mercure, 92 ülkede 3.500 üstünde otel ve 160.000 üstünde çalışanı olan dünyanın öncü otel işletmecisi, Accor'un orta ölçekli standart dışı markasıdır. Yerel toplumlarda kök saldıklarından özgün olan Mercure otelleri ortak kalite standartlarını karşılarlar ve tutkulu otelciler tarafından yönetilirler. Büyük kent merkezlerinde, deniz kenarında veya dağlık dinlenme yerlerinde olsunlar, her kuruluş hem iş dünyası hem de zevk için seyahat edenler için özgün bir deneyim sunar. Mercure ağı dünya çapında 5 ülkede 732 otelden oluşur ve standart veya bağımsız otellere gerçek alternatif getirmektedir. Mercure ayrıca son derece uzman profesyonel ve dijital platformlar sunuyor.

 

 

 

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA