20 Eylül 2024
  • İstanbul18°C
  • Ankara15°C
  • Antalya23°C

ÜÇ YILLIK DENİZ YOLCULUĞUNDA YATIRIMCI GERİ ÇEKİLDİ

Denizde yaşam üç yıllık dünya yolculuğu İÇİN Miray Cruises CEO'su Vedat Uğurlu, yaptığı açıklamada, "Tüm çabalarımıza rağmen Denizde Yaşam projesi yatırımcıların çekilmesi nedeniyle zorluklarla karşı karşıya" dedi.

Üç yıllık deniz yolculuğunda yatırımcı geri çekildi

22 Kasım 2023 Çarşamba 10:00

İSTANBUL- Denizde yaşam üç yıllık dünya yolculuğuna çıkacak olan geminin yatırımcısı geri çekilince başvuranların ödemeleri geri veriliyor.
Miray Cruises CEO'su Vedat Uğurlu, yaptığı açıklamada, "Tüm çabalarımıza rağmen Denizde Yaşam projesi yatırımcıların çekilmesi nedeniyle zorluklarla karşı karşıya" dedi. Life at Sea'nin üç yıllık dünya yolculuğunun arkasında yer alan şirket , 1 Kasım'da yola çıkamadı ve henüz bir gemi edinemedi.

miray-cruises.pngUğurlu şunları söyledi: "Benzer bir gemi almak için görüşmeler yaparken, 1 Aralık'taki seferin tehlikeye girmesi durumunda alternatif hareket tarihleri ​​veya hızlandırılmış geri ödemeler sunuyoruz" dedi. “Mevcut gemimiz Gemini'yi kullanabilecek olsak da, söz verdiğimiz daha büyük, daha yeni gemiyi teslim etmeye kararlıyız. İade taleplerinde, sözleşme şartları gereği Miray, iadesiz seyahat masraflarını karşılıyor. 1 Aralık tarihine kadar İstanbul'daki otel masrafları karşılanır, daha sonra seçtiğiniz destinasyona olan seyahat masraflarınız karşılanır. Geri ödemeler banka havalesi yoluyla gerçekleştirilecektir. Pod'larınız seçtiğiniz varış noktasına gönderilecektir.

Bu zorlukların üstesinden gelirken, geleceğe yönelik alternatif planlar oluşturmak için aktif olarak çalışıyoruz ve değerli topluluğumuz için unutulmaz bir deneyim sağlıyoruz."

Etiketler:
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA