20 Eylül 2024
  • İstanbul19°C
  • Ankara16°C
  • Antalya25°C

UBSAD’DAN ACENTELERE ‘BİLETİM GÜVENDE POLİÇESİ’

UBSAD Başkanı Nebil Çelebi: Riskleri güvence altına alındığı bir poliçe hazırlayıp, bu ürün ile üyelerimize bir nebze olsun avantaj oluşturacak yapıyı oluşturduk

UBSAD’dan acentelere ‘Biletim Güvende Poliçesi’

15 Haziran 2019 Cumartesi 09:00

İSTANBUL- Uçak Bileti Satan Acenteleri Derneği - UBSAD üyelerinin sattığı biletleri hem müşteri, hem de acenteler adına güvence altına almak için ”UBSAD Ile Biletim Güvende” poliçesi oluşturdu. Düzenlenecek lansman gecesinde açılacak projenin ana temasının ‘UBSAD Ile Biletim Güvende” poliçesinin teminat kapsamı, içeriği, koşulları, uygulamanın işleyişi ve kullanım detayları olacağı bildirildi.

ACENTELER YALNIZ BIRAKILDI
UBSAD Başkanı Nebil Çelebi “Güncel ya da geçmiş yönetimlerin bilet satan acentelerin sorunlarına bakışının çözüme yeterli olmadığını ve acentelerin yalnız bırakıldığını belirterek “Magdeburger Sigorta ile işbirliği kurularak seyahat sağlık sigortası, uçak bileti ve vize masrafları risklerinin güvence altına alındığı bir poliçe hazırlayıp, bu ürün ile üyelerimize bir nebze olsun avantaj oluşturacak yapıyı oluşturduk” dedi.

nebil-celebi-ubsad.jpg

5 BİN BİLET SATAN ACENTE ZOR DURUMDA

Seyahat acentecelerinin büyük çoğunluğunun uçak bileti satarak geçimlerini sağladıklarını ve mesleklerini devam ettirmeye çalıştıklarını belirten UBSAD Başkanı Nebil Çelebi şunları anlattı: “Son yıllarda acentelerin aleyhine gelişen koşullar sonucunda meslek grubunun iş yapmakta zorlandığı görülmektedir. Bilet satarak geçimini sağlayan yaklaşık 5 bin acente, sorunlarının çözülmemesi durumunda bu mesleği icra edemeyecek duruma gelecektir. Bu durumda yönetimlerin çözüme yönelik yeterli olmadıkları görülmektedir.”

‘UBSAD ILE BILETIM GÜVENDE’, ÜYELERE LANSMANLA AÇIKLANACAK
Nebil Çelebi, acentelere karşı haksız rekabet yapan uçak şirketleri karşısında haklarını savunmak için güçlerini birleştirerek kurulan Uçak Bileti Satan Acenteleri Derneği – UBSAD’ın tamamen sorunların çözümüne odaklandığıni bildirdi.
Başkan Nebil Çelebi uygulama hakkında şunları söyledi: “UBSAD kuruluş amacına uygun olarak yüklendiği misyona yakışır şekilde kısa zamanda istenilen bazı şeylerin başarılabileceğinin kanıtladı. Bu amaçla üyelerine yönelik çok ayrıntılı ve özenli bir çalışma başlattı. UBSAD üyesi acentelerin müşterilerine özel olarak sunmaları için geliştirilen bu sigorta ürünü hakkında detaylı bilgiler, üyelerimiz için organize edilecek ürün lansman gecesinde paylaşılacak.
Uçak bileti satan değerli seyahat acenteleri, çok kısa bir süre içinde yeri, zamanı ve katılımcıları da sizlerin bilgisine sunulacak bu lansman gecesinin ana teması olan ‘UBSAD Ile Biletim Güvende” poliçesinin teminat kapsamı, içeriği, koşulları, uygulamanın işleyişi ve kullanım detayları olacaktır.”

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA