20 Eylül 2024
  • İstanbul19°C
  • Ankara16°C
  • Antalya25°C

UBSAD’DA YENİ YÖNETİM SEÇİLDİ, BAŞKAN NEBİL ÇELEBİ

UBSAD’ın Harbiye Crown Plaza Hotel’de yapılan genel kurulunda başkanlığa Nebil Çelebi getirilirken, yeni yönetim kurulu ve diğer organlar belirlendi.

UBSAD’da yeni yönetim seçildi, başkan Nebil Çelebi

15 Mart 2019 Cuma 16:00

ÖZKAN ALTINTAŞ- TÜRKİYE TURİZM
İSTANBUL-
Uçak Bileti Satan Seyahat Acenteleri Derneği-UBSAD’ın Harbiye Crown Plaza Hotel’de yapılan genel kurulunda “Üye sayısının hergün giderek arttığı” belirtilerek başkanlığa Nebil Çelebi getirilirken, yeni yönetim kurulu ve diğer organlar belirlendi. Ayrıca Cumhurbaşkanlığına ve hükümete sunulmak üzere hazırlanan uçak bileti satan seyahat acentelerinin tüm sorunlarını içeren raporu imzalayan acente sayısının 2134 olduğu belirtilerek “İmza sahibi acenteler havayolu bilet satışlarının yüzde 93’ünü oluşturuyor. Sayı 2500’ü geçince yeni yönetimle raporu Cumhurbaşkanı götüreceğiz” denildi.

ubsad-genel-kurul-004.jpg

NEBİL ÇELEBİ: MAHKEMEYE RAĞMEN SORUMLULUK ANLAYIŞI

Yeni Başkan Nebil Çelebi UBSAD’ın geçici başkanlığını yürüten Numan Olcar ve ekibine teşekkür ederken “Mevcut yönetimle, eski yönetimde yer aldığı için mahkemelik olan Numan Olcar, sorumluluk alarak UBSAD’da görev almıştır. Yaptığı çalışmalar sayesinde yıllar sonra UBSAD’ın dertleri gündeme oturdu. Numan bey olmasaydı mevcut TÜRSAB yönetiminin bu konuda hiçbir hassasiyeti olmayacaktı” dedi.

ubsad-genel-kurul-005.jpgNUMAN OLCAR: HERKESİN ORTAK MENAATİ ÖNCE GELİR
Yeni yönetimin İstişare Kurulu’nda görev alan Numan Olcar ise yapılan çalışmaların herkesin ortak menfaati için ve mesleği korumak adına olduğunu belirterek “Zor bir sektörde çalışıyoruz. Kurucu üyeler görevi yerine getirdiler. Bundan sonraki yönetimler yepyeni bir süreçte, daha kalabalık üyelerle çalışacaklar ve UBSAD’ın mesleğimizi içi çok faydalı olacağını biliyorum.Yeni yönetime elimden geldiğince destek sağlayacağım” şeklinde konuştu.

ubsad-genel-kurul-006.jpgUBSAD’IN YENİ YÖNETİMİ ŞU ŞEKİLDE OLUŞTU
Cevat Engin Şahin’in divan başkanlığında yapılan genel kurulda yönetim ve denetim kurulu raporları oy birliği ile kabul edildi. Daha sonra oylamaya giren tek yönetim listesi aynen kabul edildi.

YÖNETİM KURULU ASİL LİSTE
Nebil Çelebi, Selma Yılmaz, İbrahim Geylani, Elif Canaslan, Veli Koca, Sedat Mavili, Burçin Yurdakul, Mustafa Özyurt. Songül Bayram Baysal,

YÖNETİM KURULU YEDEK LİSTE
Hamdi Ceylan, Faik Yaramışlı, Bülent Özbey, Betül Okullu, Figen akan,  Okay Çelikbilek,  Erim Kefeli, Murat Kargılı, Şermin Akdoğan

DENETİM KURULU ASİL
Halil Erol, Hüseyin Yalçın, Metin Ekenel

DENETİM KURULU YEDEK
Faruk Koca, ValYa Çehrel, Ekin Kalender Kocabaşoğlu

YÖNETİM İSTİŞARE KURULU
Erdoğan Girav, Numan Olcar, Uğur Hacialioğlu, Nasih Demir, Aziz Ciga, Zeliha Sözüşen, Celal Usta, Davut Günaydın, Hilmi Karaduman, Erdal Küçük

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA