22 Ekim 2024
  • İstanbul17°C
  • Ankara16°C
  • Antalya25°C

TÜRSAB BOĞAZİÇİ'NİN YEMEĞİ

TÜRSAB Boğazici Başkanı Nejat Karagoz Kariye Asitane restoranda son günlerde her kuruma ve kuruluşa örnek olacak bir yemek verdi.

TÜRSAB Boğaziçi'nin yemeği

01 Şubat 2008 Cuma 16:20

Bora Özgen-Türkiye Turizm


İSTANBUL- TÜRSAB Boğazici Başkanı ve Minka Travel Yönetim Kurulu Başkanı Nejat Karagoz  Kariye Asitane restoranda son günlerde her kuruma ve kuruluşa örnek olacak bir yemek verdi.  Biraz geciksek te 'dosta, düşmana örnek olacak' ve TÜRSAB'ın 'gülen yüzü'nü gösterecek bu güzel yemekten bahsetmeden edemedik.
Yemekte TÜRSAB’ta seçimlerde demokratik haklarını kullanarak bazı listelerden aday oldukları için “muhalif’ sayılanlarla ‘iktidar’ olanlar bir araya geldi. Birbirleriyle kucaklaştılar, şakalaştılar ve meslektaş olmanın güzelliğini yaşadılar.
Muhalifler "Biz TÜRSAB'a değil yönetime muhalifiz" derken iktidar "Seçime kadar buradayız" mesajları verdi.


Konuklar Kariye Müzesi'nin gezdi

Boğaziçi BYK’nın her zaman nezaketini bırakmayan başkanı Nejat Karagöz, gösterdiği  incelikle her kesin bu yemeğe katılmasını sağladı.
Yemekten önce TÜRSAB üyelerine dünyanın en önemli müzelerinden biri olan Kariye Müzesi gezdirildi.
Daha sonra ise Asitane restoran’ın Türk ve Osmanlı mutfağının eşsiz örneklerinin sergilendiği mutfağından unutmayacak lezzette yemekler yenildi.


Ulusoy konuşma yaptı

Yemekte söz alan TÜRSAB  Başkanı Başaran Ulusoy, her zamanki üslubunu kullandı. Bir gün önce Antalya’da katıldığı muhteşem TÜROFED kongresi için bazı şeyler söyledi. Bu bölümü haber yaptığımız için tekrarlamak istemiyoruz.
Boğaziçi BYK Başkanı Nejat Karagöz’ü böylesine  örnek, barış, huzur, sevgi dolu ve insanların birbirleriyle şakalaşmalarından bile alınmadıkları bir ortam yarattığı için kutluyoruz


Ulusoy: Bırakın da yemek yiyelim!


Hanımlar güleryüzlüydü. İbrahim Ulus, Hülya Türemez, Sibel Eronç




Nejat Karagöz tek tek masaları  gezdi


Selami Çelebioğlu ve Biri Nejat Karagöz, diğeri Necati Çalışkan... Hepsi de turizmin sevilen isimleri


Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir ile Nejat Karagöz


Ulusoy Hey Travel'in masasını kutladı


Ulusoy Süleyman Gök ile garip tokalaştı


Sibel Eronç, Serhad Uslan, Süleyman Gök


Üç BYK başkanı ve bir başkan...Asya BYK Başkanı Nezih Üçkardeşler, Avrupa BYK Başkanı Mustafa Özdoğan, Boğaziçi BYK Başkanı Nejat Karagöz ve İlos Travel Yönetim Kurulu Başkanı Serhad Uslan






Baki Özaslan ve Serhad Uslan


TÜRSAB üyeleri birbirlerine sarılınca güzel görüntü oluyor. Kavga dövüşten gözlerimiz yorulmuştu.  Selami Çelebioğlu, Baki Özaslan, Serhad Uslan, Necati Çalışkan... Böyle iyi oluyor

SON DAKİKA