20 Eylül 2024
  • İstanbul17°C
  • Ankara13°C
  • Antalya21°C

TÜRSAB ASYA BTK ADAYI FATİH CANSIZOĞLU: EZBER BOZMAK İÇİN TALİBİZ

Türsab Asya BTK Başkan Adayı Fatih Cansızoğlu, “Turizmde nimetler çok. Hepimize yeter. Yeter ki ortak akıl yürütelim ve paylaşmayı bilelim”

Türsab Asya BTK Adayı Fatih Cansızoğlu: Ezber bozmak için talibiz

20 Ekim 2019 Pazar 11:00

ÖZKAN ALTINTAŞ- TÜRKİYE TURİZM
İSTANBUL - Türsab Asya BTK Başkan Adayı, Tatil Bahçesi Turizm’in sahibi Fatih Cansızoğlu, acentelerin zor durumda olduğunu ve gelişen teknolojinin karşısında güçsüz kaldıklarını belirterek “Ezber bozmak İçin Türsab Asya BTK’da göreve talibiz” dedi.
Türsab’a üye acentelerin “ilgisiz ve bilgisiz” yönetimlerden yorulduklarını belirten Fatih Cansızoğlu, “Acentenin yanında olan, onları kucaklayan ve sorunlarını çözmek için gayret gösteren bir yönetim sunmak istiyoruz” şeklinde konuştu
fatih-cansizoglu,-.jpgFatih Cansızoğlu, “Turizmde nimetler çok. Hepimize yeter. Yeter ki ortak akıl yürütelim ve paylaşmayı bilelim” şeklinde konuşarak ortak değerlerde buluşan ve paylaşımcı bir yönetim anlayışı getireceklerini belirtti.

tatil-bahcesi-turizm’.jpgACENTELERE GELECEK VADEDİYORUZ
Türsab Asya BTK’da yaratacakları sinerji ile acentelerin geleceğini aydınlatmak istediklerini belrten Fatih Cansızoğlu şunları söyledi:
“Genç, dinamik ve yeni yüzlerle Türsab’a gerçek değişimi getirmek istiyoruz. Türsab yıllardanberi aynı kişilerin yönetiminde giderek geri kaldı. Meslek kimliğimiz yokolmaya kadar gidiyor. Biz acentelere gelecek vadediyoruz ve kurtuluşun genç, dinamik yeni kadroda olduğunu belirtiyoruz. Seçime Beyaz Liste ilye giriyoruz ve bize yakın olan olmayan herkesi oylarını vererek demokratik haklarını kullanmaya çağırıyoruz.”

ACENTELERE SANAL PLATFORM SUNACAĞIZ
Acentelerin işlerini yürütmek ve evlerine ekmek götürmekte sıkıntı yaşadıklarını belirten Fatih Cansızoğlu “Acentelerin ellerindeki ürünleri pazarlayacakları sanal platform hazırlayacağız. Böylece acenteler arası yardımlaşma ve dayanışmayı sağlayacağız” dedi.

tatil-bahcesi-turizm’-001.jpgFİYAT REKABETİ DEĞİL, HİZMET REKABETİ SİSTEMİ GETİRECEĞİZ
Projelerinin meyve ve sebze halindeki sistem gibi işleyeceğini söyleyen Fatih Cansızoğlu “Tarladan tüketiciye direk servis edilebilen sebze meyve satış kooperatiflerinde olduğu gibi üretici ürününü satabilecek pazarı bulacak. Satıcı ürününü yüksek kar marjı ile satabilecek. Bu sistemin işleyebilmesi için fiyat rekabeti değil, hizmet rekabeti esasıyla çalışma düzeni kurulacaktır. Turizmde nimetler çok. Hepimize yeter. Yeter ki ortak akıl yürütelim ve paylaşmayı bilelim” şeklinde konuştu.

KAZANDIRAN EĞİTİME ÖNEM VERECEĞİZ
Acenteleri yeni gelişmelere uyumlu hale getirmek için eğitimin önemi olduğunu anlatan Fatih Cansızoğlu, şöyle devam etti: “İş geliştirme faaliyetleri için akademi mantığı ile hizmet vereceğiz. Eğitim amaçlı konferanslar düzenleyeceğiz. Acentelerin gelişimi İçin mesleki yeterlilik ve donanımlı personel eğitici programlar gerçekleştireceğiz. Bir ülkede sanat, bilim ve spordan daha fazla siyaset konuşuluyorsa geri kalmışlık vardır. Gelişmemiş ülkelerde avukat sayısı fazladır, gelişmiş ülkelerde ise mühendis sayısı fazladır. Biz turizmciler mühendis gibi düşünerek harika projelere imza atabiliriz.”

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA