20 Eylül 2024
  • İstanbul18°C
  • Ankara13°C
  • Antalya22°C

TÜRKODER 2024'TE OTELCİLİĞİN GELECEĞİ KONUŞULDU

Türkiye Küçük ve Butik Oteller Derneği Başkanı Ertan Ustaoğlu, birlikte olarak daha güçlü olmanın göstergesi olduğunu söyledi.

TÜRKODER 2024'te otelciliğin geleceği konuşuldu

05 Şubat 2024 Pazartesi 12:00

ÖZKAN ALTINTAŞ – TÜRKİYE TURİZM
İSTANBUL -
Hocapaşa Gösteri ve Etkinlik Merkezi’n de Küçük ve Butik Oteller Derneği – TÜRKODER 2024 yılı büyük buluşmasında otelcilik sektörünün geleceği konuşuldu.
Toplantının açılış konuşmasında Türkiye Küçük ve Butik Oteller Derneği Başkanı Ertan Ustaoğlu, birlikte olarak daha güçlü olmanın göstergesi olduğunu belirterek “Bu gibi toplantılar meslektaşlarını dayanışması ve küçük otellerin birlik ve beraberlik içinde olduğunu gösteriyor” dedi.

ertan-001.jpg

tukoder.jpg

DESTEKÇİLERE PLAKET VERİLDİ
Eczacıbaşı Profesyonel’in sponsorluğunda ve Yaşmak Hotel Genel Müdürü Sevilay Duru’nun ekibiyle birlikte destek verdiği toplantıya önemli sayıda üye katıldı.
Toplantıya katılan TÜRSAB eski başkanlarından, TÜRSAB Onursal Başkanı ve Darüşşafaka Cemiyeti Başkanı Talha Çamaş “Darüşşafaka annesi veya babası olmayan çocukları yabancı dil eğitimi ile geleceğe hazırlıyor. Mezunlarımızın birçoğu turizm sektöründe önemli yerlerde görev yapıyor” şeklinde konuştu.

tukoder-001.jpgtukoder-002.jpg

ÖNEMLİ KONUŞMALAR YAPILDI
Toplantıda Eczacıbaşı Profesyonel Pazarlama Yöneticisi Cemre Kural İyli profesyonel ürünlerin kullanımını anlattı. Astor Enerji’den Gökhan Eraslan otellerde şarj istasyonlarının kullanımı hakkında konuştu. Yeme, içme ve seyahat yazarı Sermet Severöz Türkiye ve dünya’da küçük, butik otellerin durumunu anlattı.
Turkoder Yönetim Kurulu Üyesi Umut Germeyan otelcinin hayatını kolaylaştıracak 5 ücretsiz uygulama hakkında bilgi verdi.

Citioapp Ceo’su Levent Demirel İstanbul Dijital Concierge Hizmeti’ni anlattı

Google Cloud ülke kanal lideri ve hikaye anlatıcısı Dr. Serhan Yılmaz teknolojinin yeni çaği ve futurizm konusunda bilgiler verdi.

Seyahat Yazarı Akif Budak küçük ve butik otellerde gurme seyahat trendini özetledi.

Akif Budak | Seyahat Yazarı

Co-Founder Of Tftrip’ten Dr. Ladin Yıldıran rota üreticileri olarak oteller ve yeni nesil gezginler hakkında konuştu.

Etiketler:
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA