20 Eylül 2024
  • İstanbul17°C
  • Ankara13°C
  • Antalya21°C

TÜRKİYE’NİN İLK FLAMİNGO FESTİVALİ YAPILIYOR

Flamingo Festivali ve 20. Türkiye Kuş Konferansı 15 -17 Eylül 2023’de Doğa Derneği ve İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde yapılıyor.

Türkiye’nin ilk Flamingo Festivali yapılıyor

11 Eylül 2023 Pazartesi 14:00

İZMİR – Türkiye’nin ilk Flamingo Festivali ve 20. Türkiye Kuş Konferansı 15 -17 Eylül 2023’de Doğa Derneği ve İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde yapılıyor. Doğa derneği, 20.Türkiye Kuş Konferansı’nın 6 Şubat 2023 Depremi’nde kaybettikleri arkadaşları Önder Cırık’ınanısına gerçekleştiğini bildirdi.

Festivalin bir parçası olan konferansta Slovenya, Kazakistan, Fransa, Bulgaristan ve Türkiye'nin çeşitli illerinden araştırmacı, doğa korumacı ve bilim insanlarının sunumları olacak. Festival kapsamında pek çok sanatsal etkinlik, oyun ve Gediz Deltası'nı tanıtan turlar gerçekleşecek.

flamingo-festivali.jpgFlamingo Festivali, 20.Türkiye Kuş Konferansı ile başlayıp, Mavişehir Balıkçı Barınağı’nda ve Gediz Deltası’nda çeşitli etkinliklerle devam edecek.
Kurum ve kişilerin gönüllü emeği ile organize edilen ve katılım ücreti talep edilmeyen festivalde, katılımcılar için mümkün olan en rahat imkanların temin edilmesi için çalışmalar devam ediyor. Festivalin ilk iki günü İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne ait İzmir Tarımı Geliştirme Merkezi-İZTAM’da gerçekleşiyor.
flamingo-festivali.png

Etiketler:
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA