20 Eylül 2024
  • İstanbul17°C
  • Ankara13°C
  • Antalya21°C

TÜRKİYE WİNDSURF ŞAMPİYONASI ALAÇATI’DA BAŞLADI

Şampiyona çeşitli etkinliklerle sporseverlerle buluşuyor. Organizasyonun birinci gününde katılımcı sayısı 300 sporcuyu geçerek son 20 yılın rekoru kırıldı.

Türkiye Windsurf Şampiyonası Alaçatı’da başladı

17 Ağustos 2023 Perşembe 19:00

ALAÇATI / ÇEŞME- Müzik, sanat ve sporun buluştuğu, dünyanın ilk konsept mağazası Vakkorama ile Watersports Championship Türkiye Windsurf Şampiyonası Alaçatı’da başladı.

Vakkorama Watersports Championship kapsamında düzenlenen Türkiye Windsurf Şampiyonası büyük bir heyecanla devam ediyor. 20 Ağustos tarihine dek Myga Surf City Alaçatı'da gerçekleşecek organizasyonda funboard, IQ Foil ve Wing Foil yarışları yapılacak. İlk günün büyük bir heyecanla başladığı şampiyona çeşitli etkinliklerle sporseverlerle buluşuyor. Organizasyonun birinci gününde katılımcı sayısı 300 sporcuyu geçerek son 20 yılın rekoru kırıldı.

turkiye-windsurf-sampiyonasi,-alacati,-vakkorama.jpgturkiye-windsurf-sampiyonasi,-alacati,-vakkorama-001.jpgVakkorama Watersports Championship Türkiye Windsurf Şampiyonası 2023 Alaçatı’dan canlı yayın ile PowerApp üzerinden takip ediliyor. Çeşme Belediyesi, Türkiye Yelken Federasyonu’nun desteklediği şampiyonada Türkiye’de kendi alanlarının uzmanı olan sporcular yarışıyor.
turkiye-windsurf-sampiyonasi,-alacati,-vakkorama-002.jpgturkiye-windsurf-sampiyonasi,-alacati,-vakkorama-003.jpgturkiye-windsurf-sampiyonasi,-alacati,-vakkorama-004.jpg

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA