19 Eylül 2024
  • İstanbul20°C
  • Ankara16°C
  • Antalya23°C

TURİZME HEYECAN VEREN ARABİAN TRAVEL MARKET AÇILDI

Dubai Dünya Ticaret Merkezi'nde açılan Arabian Travel Market dünyanın dört bir yanından turizm profesyonellerini toplayarak yeniden can buldu.

Turizme heyecan veren Arabian Travel Market açıldı

09 Mayıs 2022 Pazartesi 10:00

ÖZKAN ALTINTAŞ- TÜRKİYE TURİZM
DUBAI /BAE
-Pandemi nedeniyle mecburen ara verilen turizm, Dubai Dünya Ticaret Merkezi'nde açılan Arabian Travel Market dünyanın dört bir yanından turizm profesyonellerini toplayarak yeniden can buldu.
Arabian Travel Market’in Dubai Dünya Ticaret Merkezi'ne dönmesiyle birlikte pandemi nedeniyle mecburen ara verilen turizm yeniden heyecan kazandı.

arabian-travel-market-atm22.jpg
TÜROB Başkanı Müberra Eresin ve üyeler

Dünyanın dört bir yanından turizm profesyonelleri Dubai'ye akın etti. Türkiye’den Turizm Otelciler Birliği-TÜROB ve üyesi olan oteller toplu katalım yaparken Adonis.com Titanik Mardan Palece işbirliğinde iş ortaklarıyla birlikte dev bir stand kurdu. Ayrıca Mercan Turizm’de iş ortağı olan otelleri ile birlikte geniş bir katılım gerçekleştirdi. Türk Hava Yolları ve Rize ve Bursa turizmcileri katıldı.
arabian-travel-market-atm22-001.jpgarabian-travel-market-atm22-002.jpgarabian-travel-market-atm22-004.jpg
arabian-travel-market-atm22-005.jpg
sri-hajah-nancy-shukri.jpg
Malezya Turizm Bakanı Sri Hajah Nancy Shukri ve Özkan Altıntaş


Arabian Travel Market 12 Mayıs Perşembe günü sona erecek ve dört günlük turizm vitrini boyunca 20.000'den fazla ziyaretçiyi ve 1.500'den fazla katılımcı firmayı ağırlayor.
Japonya'dan Jamaika'ya, Güney Afrika'dan İtalya'ya ve Türkiye’ye kadar 112 ülke fuar alanında yer alıyor. Endüstri profesyonelleri, teknoloji, ulaşım, sürdürülebilirlik, etkinlikler ve iş dahil olmak üzere seyahatin bir kesitinden en son trendleri karşılama ve tartışma fırsatına sahip oluyorlar.

Arabian Travel Market ME Fuar Direktörü Danielle Curtis basın toplantısında şunları söyledi: “Arabian Travel Market 2022, COVID-19'un zorluklarını ele almaya devam ederken aynı zamanda sektörü nasıl ileriye taşıdığımızı da özetlerken seyahat endüstrisinin önemini yineleyecek.“Turizm sektörü inanılmaz bir şekilde toparlandı. Sonuç olarak, bir önceki yıla göre taban alanı %85'in üzerinde artış ve Orta Doğu katılımcı alanı 2019 seviyelerini gölgede bırakarak katılımda net bir artış gördük. Artık endüstrinin birçok durumda toparlanmasına ve gelişmesine yardımcı olan en son trendler hakkında endüstri profesyonellerinden bilgi almak için mükemmel bir fırsata sahibiz.”

arabian-travel-market-atm22-006.jpgATM 2022, bu yılın 'Uluslararası seyahat ve turizmin geleceği' temasına uygun olarak, kartvizit ihtiyacını ortadan kaldırıyor ve katılımcıların ve ziyaretçilerin yenilikçi tarayıcılar ve rozetler aracılığıyla ayrıntıları, broşürleri ve pazarlama materyallerini paylaşmalarına olanak tanıyan yeni teknolojiyi tanıtıyor

ATM ayrıca Hindistan ve Suudi Arabistan'a özel derinlemesine alıcı forumlarını, havacılık ve konaklama uzmanlarıyla canlı röportajları içerecek ve kazançlı lüks seyahat pazarına odaklanan ILTM Arabia'nın geri dönüşünü içerecek.ATM ve Uluslararası Turizm Yatırım Konferansı (ITIC) tarafından ortaklaşa düzenlenen ITIC-ATM Orta Doğu Zirvesi, bölgesel turizm yatırımlarının büyümesinden yararlanarak, Covid sonrası dönemde proje finansmanına erişimi ön plana çıkaracak ve yüksek profilli bir bakanlığı içerecek. oturum, toplantı, celse.
Küresel pandemi sırasında ATM'nin hibrit yaklaşımının başarısını temel alan bu yılki yüz yüze etkinliği, 17 Mayıs 2022 Salı ile 18 Mayıs 2022 Çarşamba tarihleri ​​arasında gerçekleşecek olan ATM Virtual'ın üçüncü bölümü takip edecek.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA