19 Eylül 2024
  • İstanbul20°C
  • Ankara20°C
  • Antalya29°C

TURİZM SEKTÖRÜ PANDEMİ SONRASI FITUR 2021’DE BULUŞUYOR

Avrupa'nın turizmde en önemli buluşma noktası olan FITUR 2021 turizm profesyonellerini 19-23 Mayıs 2021’de bir araya geliyor.

Turizm sektörü pandemi sonrası FITUR 2021’de buluşuyor

17 Kasım 2020 Salı 23:00

MADRİD – Pandemi nedeniyle ertelenen ve 19-23 Mayıs 2021 tarihleri ​​arasında Feria de Madrid'de düzenlenecek olan FITUR 2021 turizm profesyonellerini buluşturacak. IFEMA tarafından organize edilen turizm sektörünün önde gelen etkinliği FITUR 202’in FITUR MICE bölümü, toplantılar, teşvikler, konferanslar ve etkinlikler için önde gelen etkinlikleri sergileyecek.

FITUR 2021’de IFEMA'nın Dünya Seyahat Ödülleri'nde yer alan “Dünya'nın Önde Gelen Kongre Merkezi”, “MICE Destinasyonu” ödüllleri verilecek. FITUR 2021’in ödül etkinliği Madrid şehrinin “Avrupa'nın Önde Gelen Toplantıları ve Konferans Destinasyonu” olarak üst üste üçüncü kez tanıtılmasıyla aynı zamana denk geliyor.

fitur-2021.jpgFITUR MICE’DA B2B TOPLANTıLARı
FITUR 2021, pandemi sonrası küresel turizm endüstrisini yeniden başlatmak için hayati önem taşıyor. Turizmde uzmanlaşmış arz ve talebi bir araya getirmek için düzenlenen B2B toplantıları MITM Events ile işbirliği içinde yapılıyor.
IFEMA’nın dünya çapındaki ağının desteğiyle organize ettiği FITUR MICE bölümü, FITUR 2021'den önceki iki gün boyunca, 17 ve 18 Mayıs tarihlerinde sadece ticarete dayalı bir ortam salayacak. Şirketler, bağlantılar kurmak ve verimli bir şekilde iş üretmek için tasarlanan toplantılar yapmak için özel bir alanda buluşacaklar.

IFEMA daha önce düzenlediği etkinlikler ve ticaret fuarlarında binlerce katılımcının yer aldığı büyük uluslararası etkinliklere ve kongrelere ev sahipliği yaparak MICE faaliyetini teşvik etti. Özellikle Bir önceki yıla göre sırasıyla % 25 ve % 125 daha fazla olmak üzere 2019 yılında 749 kongre ve profesyonel etkinliğe ev sahipliği yaptı.

MADRİD DÜNYA KONGRE ŞAMPIYONLUĞUNU HEDEFLEDİ
Ayrıca MICE temasıyla ilgili olarak, IFEMA Madrid’in “Avrupa'nın Önde Gelen Toplantıları ve Konferans Destinasyonu” olarak ödüllerdeki sıralamasını yükseltmek için çalışıyor. Madrid'in ardı ardına üçüncü kez kazandığı bu ödülü, İspanya başkentinin Barselona, ​​Viyana, Paris veya Berlin gibi diğer büyük Avrupa şehirleriyle karşılaştırıldığında iş turizmi olanakları daha değerli görülüyor. Bu kez Madrid, “Avrupa Dünya Seyahat Ödülleri”ni kazandıktan sonra, geçen yıl kazandığı bir ödül olan dünya şampiyonluğu için yarışacak.

FITUR MICE'DA KAPSAMLı PROGRAM

FITUR MICE’ın toplantı programı, katılımcılara, güçlü ticari potansiyelleri ve satın alma kararları nedeniyle titizlikle seçilen şirket yöneticileriyle önceden ayarlanmış bir randevu gündemi sunuyor. Seçilen profiller arasında şirketler, dernekler, teşvik şirketleri, iş seyahati şirketleri ve etkinlik ve kongre organizatörleri bulunuyor. Katılımcı başına yaklaşık 30 randevu planlanıyor. FITUR MICE, katılımcıların iletişim ağlarını genişletmelerine ve birbirleriyle bağlarını güçlendirmelerine olanak tanıyan bir sosyal etkinlikler ağı programına da sahip oluyorlar.

FITUR HAKKıNDA
FITUR, dünyanın önde gelen turizm ticaret fuarlarından biridir ve turizm endüstrisi ile Latin Amerika gelen ve giden pazarları arasında önemli bir buluşma noktasıdır. FITUR 2021, IFEMA tarafından 19-23 Mayıs 2021 tarihleri ​​arasında Feria de Madrid'de 41'inci kez düzenlenecek.
Özellikle turizmi yeniden başlatmayı isteyen şirketler ile destinasyonlar için bir güven ve iyileşme ortamı yaratmaya odaklanan FITUR özel bir gündemle hazırlanıyor. Bu etkinlik İspanya’nın dünya çapındaki turizm hizmetlerinin yeniden konumlandırılmasına odaklanacağı 5 günlük ticari faaliyet olarak gerçekleşecek. FITUD 2021, ekonomik büyüme için çok önemli olan turizm sektörünü güçlendirmeyi, uzmanlaşmayı, teknoloji ve sürdürülebilirlikte gelecekteki trendleri göstermeyi amaçlayan bir vitrin sağlayacaktır.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA