20 Eylül 2024
  • İstanbul20°C
  • Ankara18°C
  • Antalya26°C

TURİSTLER KARAALİOĞLU PARKI'NIN FALCI KADINLARINDAN RAHATSIZ!

Turist Rehberi İlkay Özen Avrupa'dan gelen turistleri Kaleiçi'nde gezdirdikten sonra Hıdırlık Kulesi tepesinden falezleri seyrettirdiklerini söyledi.

Turistler Karaalioğlu Parkı'nın falcı kadınlarından rahatsız!

13 Haziran 2022 Pazartesi 19:00

Abdurrahman Büyükkeskin
Muratpaşa/Antalya -
Antalya'ya tatile gelen yabancı  ve yerli turistler , Karaalioğlu Parkında  Hıdırlık Kulesi yanında falezleri seyretmeye geliyor. Gelenler en fazla Roman kadınların, 'Ablam el falına bakayım '' diyerek elinden tutarak, uydurma sözler söyleyerek para istemelerinden rahatsız.
Turist Rehberi İlkay Özen Avrupa'dan gelen turistleri Kaleiçi'nde gezdirdikten sonra Hıdırlık Kulesi tepesinden falezleri seyrettirdiklerini söyledi.

falci-kadinlar.jpg Rehber İlkay Özen, '' Turistler, el falı bakacağız palavrası ile hemen Hıdırlık Kulesi çevresinde 5-6 Roman kadın yerli ve yabancı turistlerin hemen çevresini sarıyor. Bu arada bir Alman, bir İngiliz, bir lüksemburglu ,bir Avustralyalı ve bir Hollandalı turist neye uğradığını şaşırıyor.  Dünyanın hiçbir ülkesinde tanımadığınız birinin eline dokunamazsınız? Hemen turistin eline yapışarak Ablam bir el falına bakayım gibi sözlerle hemen yapışıyorlar. Bu tablo Antalya turizmi için utanç tablosu.' diye konuştu.  
falci-kadinlar-001.jpgfalci-kadinlar-002.jpg

Etiketler:
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA