19 Eylül 2024
  • İstanbul20°C
  • Ankara16°C
  • Antalya23°C

TURİDER: KONYA’YA ULUSLARARASI TURİZM KAZANDIRALIM

TURİDER Başkanı Seda Kuşvuran: Yerel yönetimlerimizle iş birliği içerisinde şehrimize Uluslararası Turizm Fuarı kazandırmak amacıyla üzerimize düşeni her zaman yapacağız

TURİDER: Konya’ya uluslararası turizm kazandıralım

09 Eylül 2023 Cumartesi 17:00

KONYA- Konya Turizm ve İş Dünyasını Geliştirme Derneği (TURİDER) Başkanı Seda Kuşvuran ve Yönetim Kurulu Üyeleri Konya Büyükşehir Belediyesi Turizm ve Tanıtım Şube Müdürü Süleyman Sayan’ı ziyaret ederek Konya turizminin geliştirilmesi hakkında projelerini anlattı. TURİDER Başkanı Terapi Tur sahibi Seda Kuşvuran: “Yerel yönetimlerimizle iş birliği içerisinde şehrimize Uluslararası Turizm Fuarı kazandırmak amacıyla üzerimize düşeni her zaman yapacağız” dedi.

Turizm sektörünün yeni gelişmeleri ve projeleri hakkında karşılıklı görüş ve önerilerin istişare eden TURİDER Başkanı Kuşvuran ve Yönetim Kurulu Üyeleri Süleyman Sayan'a “İnanç turizmi, Fuarcılık Turizmi, Sağlık Turizmi ve Kongre - Spor Müsabakaları Turizmi alanında en iyi potansiyele sahip şehirler listesindeki Konya'nın daha çok kazanç sağlaması amacıyla yerel yönetimlerle birlikte hareket etmek için konuşuldu.

turider-baskani-seda-kusvuran.jpg

TURİDER Başkanı Seda Kuşvuran: Konya’ya, 12 ay sürdürülebilir turizm ile değer katmanın çabası içerisinde olduklarını belirterek “Özellikle fuarcılık Turizmi alanında Konya'nın lokasyonu, Ulaşım rahatlığı, konaklama ve altyapı yeterliliği, Profesyonel Turizm iş gücümüz ile bu alanda yeni bir destinasyon olacağız. Fuarlar; tüm katılımcılara ve ulusal - uluslararası profesyonel veya yerel ziyaretçilere yeni iş birliktelikleri sunan platformlardır. Yerel yönetimlerimizle iş birliği içerisinde şehrimize Uluslararası Turizm Fuarı kazandırmak amacıyla üzerimize düşeni her zaman yapacağız” dedi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA