23 Ekim 2024
  • İstanbul15°C
  • Ankara9°C
  • Antalya17°C

TURGUTREİS’TE KESİM YERLERİ

Turistik beldelerden Turgutreis’te, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde Turgutreis Belediyesi tarafından kesim yerleri belirlendi.

Turgutreis’te kesim yerleri

13 Aralık 2007 Perşembe 15:20

Derya Duysak-Türkiye Turizm


BODRUM- Turistik beldelerden Turgutreis’te, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde Turgutreis Belediyesi tarafından kesim yerleri belirlendi. Bu yılda önceki yıllarda olduğu gibi kesimlerin Belediyeye bağlı Kadıkalesi mevkideki eski Kademe servisinin bulunduğu yerde yapılacağı belirtildi. Toplanan kurban derilerinin ise Türk Hava Kurumu’na verileceği, sokak ve cadde aralarında kesinlikle kurban kesiminin yapılmayacağı öğrenildi.




Kurban Bayramı öncesinde Turgutreis’te kesim yerleri belirlenirken, Belediye tarafından toplanacak olan kurban derilerinin Türk Hava Kurumu’na verileceği, Belediyeye bağlı Zabıta Ekipleri’nin Arefe Günü ile Bayramın 1. ve 2. günü kurban derilerini toplayacağı, bayram boyunca sokak aralarında kesimlere izin verilmeyeceği ve yasal işlem uygulanacağı kaydedildi. Ayrıca, kurban kesimleri sadece belediye tarafından belirlenen kasaplar tarafından yapılacak, uygunsuz kesimler önlenmiş olacak. Bayram boyunca Zabıta ekiplerinin 24 saat boyunca belde sınırları içinde denetim yapacağını belirten Belediye Zabıta Amiri Şeref Bozkurt “ Bu yılda her sene olduğu gibi kesimler Kadıkalesi mevkideki eski Belediye Kademe Servisin de gerçekleşecek, sokak aralarında kesimlere izin vermeyeceğiz” dedi.

SON DAKİKA