22 Ekim 2024
  • İstanbul13°C
  • Ankara11°C
  • Antalya21°C

TUI’NİN 1.8 MİLYAR EURO KREDİSİ BANKALARCA ONAYLANDI

TUI Almanya Genel Müdürü Marek Andryszak müşterilerine yzdığı mektupta “TUI bu gibi zamanlarda ve gelecekte bile güvenli kalacaktır” dedi.

TUI’nin 1.8 Milyar Euro kredisi bankalarca onaylandı

10 Nisan 2020 Cuma 10:00

BERLİN - Dünyanın en büyük seyahat grubu TUI'nin kredi talebi bankalarca kabul gördü ve 1.8 Milyar Euro kredisi onaylandı . TUI Almanya Genel Müdürü Marek Andryszak müşterilerine “TUI çok iyi bir konumda ve sağlam bir iş modeli, mükemmel bir ekip ve güvenilir ortaklara sahiptir. Bu gibi zamanlarda ve gelecekte bile güvenli kalacaktır” diye açıklama yaptı. Dünyanın en büyük tur operatörlerinden olan TUI'nin bankalardan aldığı kredi ile kendile bağlı olan havayolu, turizm tesisleri ve acenteleri rahatlatacak bir plan yaptığı bildirildi.

Bankalar TUI’nin yeniden faaliyetlerini sürdürmesi için 1 Milyar 800 Milyon Euro krediye onay verdiler. Hürriyet’in Berlin muhabiri Ali Varlı’nın haberine TUI yönetimi, geçiş dönemi için ihtiyaç duyulan paranın bulunduğunu açıklarken, koronavirüs krizi esnasında kriz sonrası yapacakları operasyonlara yönelik çalışmalara başlayacaklarını bildirdi.

Dünya devi turizm şirketi, birçok ülkenin uçuşları tamamen yasaklaması nedeniyle faaliyetlerini 30 Nisan’a kadar tamamen durdurmuştu. TUI bünyesinde 70 bin kişi çalışırken, geçen yıl şirket 19 Milyar Euro ciroya ulaşmıştı. Kriz nedeniyle TUI’de çalışanlar için kısa çalışma sistemine geçilmişti. TUI, Türkiye’ye en çok turist taşıyan seyahat şirketlerinin başında geliyor.

tui-almanya.jpg

TUı GELECEKTE BILE GÜVENDE KALACAKTıR
TUI Almanya Genel Müdürü Marek Andryszak müşterilerine “TUI çok iyi bir konumda ve sağlam bir iş modeli, mükemmel bir ekip ve güvenilir ortaklara sahiptir. Bu gibi zamanlarda ve gelecekte bile güvende kalacaktır’ şeklinde konuştu

Marek Andryszak "Şu anda ekonominin ve şirketlerin tüm sektörlerini etkileyen eşi görülmemiş bir küresel kriz içerisindeyiz. Mevcut durum bize zorluklar getiriyor, ancak TUI çok iyi bir konumda ve sağlam bir iş modeli, mükemmel bir ekip ve güvenilir ortaklara sahip. Bu gibi zamanlarda ve gelecekte bile güvende kalacaktır. Misyonumuz size yılın en iyi zamanını vermek için kalır” dedi.

24 SAAT ÇALIŞIYORUZ

TUI Almanya Genel Müdürü Marek Andryszak’ın mektubu şöyle:

Sayın TUI misafirleri,

Korona virüsünün küresel etkileri bu zamanlarda dünyayı durduruyor ve hayatlarımızı tersine çeviriyor gibi görünüyor. Bunun tatilci olarak sizi ne kadar etkilediğinin farkındayım. Emin olun: sizin için varız! Şu anda dünyanın her yerinden misafirlerimizi güvenle eve getirmek için 24 saat çalışıyoruz. Bu mesajı, kararlarımız ve nasıl ilerleyeceğiniz hakkında sizi bilgilendirmek için kullanmak istiyorum.

TUI SEYAHAT PROGRAMıNı DURAKLATMA

TUI Almanya, diğer şeylerin yanı sıra size Paskalya tatili için planlama güvenliği sağlamak üzere dünya çapında seyahat programını 30 Nisan'a kadar askıya alıyor. TUI seyahatiniz bu süre içinde gerçekleşirse, sizi aktif olarak bilgilendireceğiz. Gecikmeler için anlayışınızı rica ediyoruz. Çok sayıda seyahat rezervasyonu ile maalesef biraz zaman alabilir. Her şeyi kalkış tarihinden sonra işleriz.

TUI, TATILCILERI DÜNYA ÇAPıNDA EVE GETIRDİ

Şu anda tatil alanlarında bizimle birlikte olan misafirlerin geri dönüşü bizim önceliğimizdir. TUI meslektaşları, her gün 10.000'den fazla Alman tatilciye güvenli ve güvenilir bir şekilde eve uçmak için çok çalışıyor. Tatil merkezlerinde ayrıca 5.000 konuk danışmanımız, dönüş uçuşunuz hakkında sizi mümkün olan en kısa sürede bilgilendirmek için mümkün olan her şeyi yapar. Bu durumda, bu her zaman bir gecede olmaz, ancak elbette sizinle en kısa sürede ilgileneceğiz.

SEYAHAT ACENTELERINE ÇEVRIMIÇI VE TELEFONLA ULAŞıLABILIR.

Sizi ve çalışanlarımızı korumak için seyahat acentelerimizi müşteri frekansı için de kapattık. Ancak, seyahat uzmanları hala sizin için telefon, e-posta, seyahat acentesi web sitesinde ve sosyal medya kanallarında. Bu zamanlarda bile sizin için yüksek hizmet seviyesini korumak için elimizden gelen her şeyi yapacağımızdan emin olabilirsiniz.

ARTAN TALEP HACMI NEDENIYLE DAHA UZUN BEKLEME SÜRELERI

Şu anda mümkün olduğunca çabuk işlediğimiz çok sayıda müşteri sorgusu alıyoruz. Bu günlerde öncelikle dünya çapındaki tatil bölgelerinden gelen konuklarımızın geri dönüşüne odaklandığımızı ve ayrılış tarihinden sonra çok sayıda seyahat rezervasyonunu gerçekleştirdiğimizi anlamanız istiyoruz. Önümüzdeki 7 gün içinde varışlı rezervasyonlar şu anda bir önceliktir. Sizi en kısa zamanda bilgilendirmek ve sürece sorunsuz bir şekilde devam etmek için elimizden gelenin en iyisini yapacağımızı garanti ediyoruz.

TUI GELECEKTE GÜVENILIR BIR SEYAHAT ORTAĞı OLMAYA DEVAM EDECEK

Şu anda ekonominin ve şirketlerin tüm sektörlerinin etkilendiği eşi görülmemiş bir küresel kriz içerisindeyiz. Mevcut durum bize zorluklar getiriyor, ancak TUI çok iyi konumlandırılmış ve sağlam bir iş modeli, mükemmel bir ekip ve güvenilir ortaklara sahip. TUI ile seyahat, böyle zamanlarda ve gelecekte bile güvende ve güvende. Misyonumuz size yılın en iyi zamanını sunmaktır. Öyleyse sadece hak ettiğiniz tatili atlamayın, erteleyin ve bizimle iletişime geçin.

KIŞI BAŞıNA 100 AVROLUK SADAKAT BONUSU

Seyahat hepimiz için büyük bir varlık olmaya devam ediyor ve bir sonraki tatilinizi mevcut aradan sonra bizimle geçirmenizi bekliyoruz. Yaz sezonu ve önümüzdeki kış sezonu için seyahat tekliflerimiz her zamanki gibi rezerve edilebilir. Bize verdiğiniz güven için bir teşekkür olarak, her TUI paket turunda size kişi başı 100 Euro'ya kadar bir sadakat bonusu sunmak istiyoruz. Lütfen seyahat acentelerindeki meslektaşlarınızla iletişime geçin veya web sitesinde buradan rezervasyon yaptırın.

EN ÖNEMLI SORULAR VE CEVAPLAR

. Planladığınız yolculuk hakkında mutlaka bir çok sorunuz olacak. Bu sorularla yalnız kalmamanız için, mevcut gelişmeyle ilgili tüm bilgileri bir araya getirdik .

TUI, yanınızda olmak için elinden gelen her şeyi yapmaya devam edecektir. Ve unutmamalıyız: her mola bir noktada sona erer. Tekrar başladığında sizin için hazırız - seyahat acentesi meslektaşlarımız, uçağımızdaki uçuş görevlilerimiz, otel ortaklarımız - yerel ev sahipleriniz - ve elbette tüm dünyadaki tur rehberlerimiz.

Değerli TUI misafirleri, güveniniz için teşekkür ederiz! Kendinize iyi bakın ve sağlıklı kalın! Ve bizimle bir sonraki seyahatiniz için sabırsızlanıyoruz. Eminim gelecek güzel olacak.

Saygılarımla

Marek Andryszak

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA