19 Eylül 2024
  • İstanbul20°C
  • Ankara20°C
  • Antalya29°C

TTG LÜKS SEYAHAT ÖDÜLLERİ 2024 FİNALİSTLERİ BELLİ OLDU

Silversea işbirliğiyle düzenlenen seçimde 120'den fazla seyahat şirketi TTG Lüks Seyahat Ödülleri 2024'ün listesine girdi .

TTG Lüks Seyahat Ödülleri 2024 finalistleri belli oldu

23 Kasım 2023 Perşembe 09:00

LONDRA- TTG Lüks Seyahat Ödülleri 2024'ün kazananları, Raffles Londra The OWO'da gerçekleşecek olan törende açıklanacak. TTG Lüks Seyahat Ödülleri 2024 kısa listesi 18 kategoriyi kapsıyor. Silversea işbirliğiyle düzenlenen seçimde 120'den fazla seyahat şirketi TTG Lüks Seyahat Ödülleri 2024'ün listesine girdi . Finalistler 18 kategoride yer alıyor ve zorlu bir giriş ve kısa listeleme sürecinin ardından seçildi. Artık tüm başvurular, seyahat sektöründen bir dizi ilgili sektör uzmanı, acente ve tedarikçinin yer aldığı paneller tarafından değerlendirilerek sağlam bir değerlendirmeye tabi tutulacak.

ttg-luks-seyahat-odulleri-.pngttg-luks-seyahat-odulleri--001.pngTTG Lüks Seyahat Ödülleri töreni 1 Mart'ta altıncı kez popüler Cuma öğleden sonra formatıyla geri dönecek ve 2024'te daha da etkileyici bir mekan olan, Westminster'ın kalbinde The OWO'da yeni açılan Raffles London'da düzenlenecek . .

“ TTG Luxury'nin Birleşik Krallık'ta türünün ilk örneği olan ödül girişiminden büyük gurur duyuyorum ve bunu 2018'de başlattığımızda, katılımcıların, kazananların ve devam eden etkinlikteki tüm konukların tepkilerinden çok heyecanlandık. TTG Luxury'nin editörü ve yayıncısı April Hutchinson, "lüks seyahat sektörünün kremasının büyük bir buluşması olacak" dedi .

Kategoriler arasında acenteler için sekiz, tedarikçiler için sekiz ve en çok tartışılan kategoriler haline gelen Yılın Lüks Seyahat İşyeri ve Yılın Sürdürülebilirlik Kahramanı olmak üzere iki özel kategori yer alıyor.

TTG Lüks Seyahat Ödülleri, Raffles Londra'daki OWO'da düzenlenecek

Lükse Katkı ödülünü alan kişi aynı gün, aralarında Justin Wateridge, Bill Bensley, Matthew Upchurch, Amanda Matthews ve Karen Pocock ve Roy Collett'in de bulunduğu geçmiş alıcılarla birlikte açıklanacak.

Hutchinson, "Güçlü bir süreç yürütmek ve insanların kazanmak için çok çalıştığı ve gurur duyduğu ödüller yaratmak, bir işletme olarak bizim için de inanılmaz derecede tatmin edici; çünkü tüm yarışmacıların ne kadar sıkı çalıştığını görüyoruz ve onlara kutlama şansı veriyoruz." katma. “Etkinliği ülkenin en heyecan verici ve yılın en önemli yeni otelinde gerçekleştirebilmek pastanın kreması. Herkese iyi şanslar diliyoruz” dedi.

İçki resepsiyonu, eğlence, öğle yemeği, tören ve etkinlik sonrası içeceklerin de dahil olduğu güne 350 kişinin katılması beklenen ödüller şimdiye kadarki en büyüğü olacak. Etkinlik, 1906 yılında inşa edilen ve orijinal Whitehall Sarayı'nın eski yerinde bulunan orijinal Eski Savaş Ofisi'nin duvarları içinde oluşturulan, otelin muhteşem Whitehall Balo Salonu ve The Lawrence etkinlik alanlarında gerçekleştirilecek.

Hatta bu konum, Britanya Donanma İstihbarat Teşkilatı'nda çalıştıktan sonra Ian Fleming'e James Bond serisini yazmaya ilham kaynağı oldu ve otelde, bir zamanlar MI5 tarafından kullanılan odalarda gece geç saatlerde yeraltı sohbeti yapan The Spy Bar bulunuyor.

"Ödülleri bu ölçekte, öğleden sonraki bir etkinlik olarak ve bu göz kamaştırıcı yeni mekanda tutmak, ister finalist ister konuk olsun, tüm katılımcılar için hem verimli hem de heyecan verici olduğu anlamına geliyor; önemli ortaklarla ve sektördeki yeni bağlantılarla ağ kurmak istiyorsanız, bu olması gereken yer burası” diye ekledi Hutchinson. "1 Mart'ta herkesi görmek ve bazı değerli kazananları taçlandırmak için sabırsızlanıyoruz."

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA