08 Eylül 2024
  • İstanbul21°C
  • Ankara20°C
  • Antalya26°C

TRUMP'A SIKILAN KURŞUN BÖYLE GÖRÜNTÜLENDİ

Uluslararası kamuoyu ABD'nin eski başkanı Donald Trump'a düzenlenen suikast girişiminin şokunu yaşarken, ABD medyası olayın en net fotoğrafını yayınladı

Trump'a sıkılan kurşun böyle görüntülendi

14 Temmuz 2024 Pazar 08:20

PENNSYLVANIA-Uluslararası kamuoyu ABD'nin eski başkanı Donald Trump'a düzenlenen suikast girişiminin şokunu yaşarken, ABD medyası olayın en net fotoğrafını yayınladı.

5 Kasım'da yapılacak başkanlık seçimlerinde Cumhuriyetçilerin adayı olan eski başkan Donald Trump'a Pennsylvania'da düzenlenen suikast girişimi bütün dünyada gündem oldu... 

trumpa-suikast-006.jpgtrumpa-suikast-007.jpgMiting sırasında yaşanan saldırıyı düzenleyen adam ölü ele geçirilirken ABD'nin saygın gazetelerinden New York Times'ın deneyimli foto-muhabiri Doug Mills çok çarpıcı bir enstantane yakaladı. 

Trump'ın mitingini ön sıradan takip eden Mills, bir kurşunun Trump'a doğru ilerlediği anların görüntüsünü kayıt altına aldı. Fotoğraflarda bir kurşun Trump'ın ensesinden geçerken görülüyor.  

Fotoğrafı değerlendiren ve FBI'da 22 yıl çalışmış emekli bir özel ajan olan Michael Harrigan, "Kesinlikle bir mermi nedeniyle havanın yer değiştiriyor. Açı kulağından geçmek için biraz düşük görünüyor ancak silahlı adam birden fazla mermi ateşlediyse imkansız değil" dedi. Harrigan bu kurşunun Trump'ın kulağına isabet eden kurşun olabileceğini söyledi. Harrigan, Mills'in çektiği fotoğrafta merminin ilerlediğinin gözüktüğünü dile getirdi.

Etiketler:
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA