05 Ekim 2024
  • İstanbul25°C
  • Ankara22°C
  • Antalya28°C

TRT''NİN YANGINLA İLGİLİ MANİPÜLASYON HABERLERİNE SUÇ DUYURUSU

​​​​​​​EDEP Başkanı Avukat Mücahit Gündoğdu, '' Halkımız her şeyden TRT ye katkı ödüyor. Bir devlet radyo ve televizyonunun  halkı aydınlatma doğru ve objektif haber yapması gerekirken, yalan haberlerle manipülasyon yapması suçtur. '' dedi.

TRT''nin yangınla ilgili manipülasyon haberlerine suç duyurusu

04 Ağustos 2021 Çarşamba 11:00

Abdurrahman Büyükkeskin
Manavgat/Antalya -
Antalya Evrensel Değerler Platformu(EDEP) Avukat Mücahit Gündoğdu, TRT'nin yangın haberlerinde '' yangın söndürüldü, soğutma çalışmaları başladı'' türü  haberlerin halkın haber alma '' özgürlüğünü'' manipülasyon yapmasının suç olduğunu söyledi.
EDEP Başkanı Avukat Mücahit Gündoğdu, '' Halkımız her şeyden TRT ye katkı ödüyor. Bir devlet radyo ve televizyonunun  halkı aydınlatma doğru ve objektif haber yapması gerekirken, yalan haberlerle manipülasyon yapması suçtur. '' dedi.

trt-haberleri.jpg

Avukat Mücahit Gündoğdu, yaptığı yazılı açıklamada, Manavgat'ta köylerinde yangın söndürme çalışmasında bulunduğunu hatıran Mücahit Gündoğdu,'' Şu anda yangınla uğraşıyoruz. İlk işim TRT'ye yalan haber yapma ve halkı yalan haberle manipüle ederek yanıltmaktan savcılığı suç duyurusunda bulunacağım. Allah'tan yangın bölgesinde yerli ve yabancı haber ajansları var da objektif ve doğru haber veriyor. İngiliz haber ajansı Reuters, Fransız Haber Ajansı(AFT) Amerikan haber ajansı AP haberleri doğru olarak geçiyor. Böylece TRT Haberleri yalanları sırıtıyor?''  dedi.

trt-haberleri-002.jpg
trt-haberleri-001.jpg

Etiketler:
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA