20 Eylül 2024
  • İstanbul17°C
  • Ankara13°C
  • Antalya21°C

TRAFİK IŞIKLARI ANTALYA'DA '' EVET GİT, EVDE KAL' DİYOR

Antalya Büyükşehir Belediyesi sürücülere yeşil ışık yandığında ‘Eve Git’ Kırmızı ışık yandığında ise ‘Evde Kal’ mesajı veriliyor.

Trafik ışıkları Antalya'da '' Evet Git, Evde Kal' diyor

29 Mart 2020 Pazar 21:00

ABDURRAHMAN BÜYÜKKESKİN
ANTALYA - Antalya Büyükşehir Belediyesi Koronavirüs salgını nedeniyle ‘Evde Kal Türkiye’ kampanyası çerçevesinde Trafik ışıklarında anlamlı bir düzenleme yaptı. Farkındalık yaratması amacıyla yapılan çalışmayla sürücülere yeşil ışık yandığında ‘Eve Git’ Kırmızı ışık yandığında ise ‘Evde Kal’ mesajı veriliyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Planlama ve Raylı Sistem Dairesi Başkanlığı’na bağlı Trafik şube Müdürlüğü ekipleri, Koronavirüs nedeniyle evinde kalması istenen vatandaşlar için farkındalık yaratan anlamlı bir düzenleme yaptı. Buna göre, Antalya’nın ana güzergahları üzerinde yer alan cadde ve bulvarlar üzerinde hizmet veren trafik ışıklarında yeşil ışık yandığında ‘Eve Git’ kırmızı ışık yandığında ise ‘Evde Kal’ mesajı veriliyor.

trafik-isiklari-antalya.jpgSÜRÜCÜLER MEMNUN

Türkay Otel Kavşağı, Sağlık İl Müdürlüğü Kavşağı, Antalyaspor Kavşağı, Falez Kavşağı, Samanyolu Kavşağı, Güllük Kavşağı, Milli Egemenlik Caddesi ile Teomanpaşa Caddesi Kesişim Kavşağı’nda trafik ışıkları yeni sistem ile hizmet veriyor. Antalyalı sürücüler de farkındalık amacı oluşturan ‘Evde Kal’ sisteminden oldukça memnun.

EVDE DAHA MUTLUYUZ

Öte yandan Antalya’nın giriş ve çıkışları ile kentin muhtelif yerlerinde bulunan üst geçitlerdeki LED ekranlardan, Başkan Muhittin Böcek de ‘Evde Daha Mutluyuz’ mesajı veriyo

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA