20 Eylül 2024
  • İstanbul17°C
  • Ankara13°C
  • Antalya21°C

TP VİSİON TÜRKİYE ‘TEDXBAHCESEHİRUNİVERSİTY’ ETKİNLİK SPONSORU 

TP Vision Türkiye, 3 Haziran Perşembe günü Zorlu PSM'den canlı yayınla online düzenlenecek TEDxBahcesehirUniversity 2021 Etkinliği’ne sponsor oldu. Etkinliğin bu yılki teması; ‘My Way/Benim Yolum’.

TP Vision Türkiye ‘TedxBahcesehirUniversity’ etkinlik sponsoru 

03 Haziran 2021 Perşembe 15:00

İSTANBUL- TP Vision Türkiye, 3 Haziran Perşembe günü Zorlu PSM'den canlı yayınla online düzenlenecek TEDxBahcesehirUniversity 2021 Etkinliği’ne sponsor oldu. Etkinliğin bu yılki teması; ‘My Way/Benim Yolum’.

Erkin Şahinöz, Nazlı Çelik, Zeynep Selvili Çarmıklı, Emre Başkan, Şerif Kaynar, Garip Ay, Ozan Bingöl, İbrahim Selim, Banu Çiftçi, Cem Seymen, Vittorio Zagaia gibi farklı sektörden önemli isimleri ağırlayan TEDxBahcesehirUniversity Etkinliği’nin yedincisi, Perşembe günü 10:30 – 16:00 saatleri arasında Zorlu PSM'den online olarak yayınlanacak.

tp-vision-turkiye.jpg

Etkinlik konuşmacıları arasında Eski Fed Araştırma Direktörü ve Ekonomist Erkin Şahinöz, Romatoloji Uzmanı Prof. Dr. Süleyman Özbek, Gazeteci ve Yazar Benan Kapsutlu, Gazeteci ve TRT Arabi Haber Müdürü Can Hasasu, Diyetisyen & Psikolog Pırıl Duru, Sanat Tarihçisi Celil Sadık, Rehber Köpekler Derneği Başkanı Nurdeniz Tunçer, Sürdürülebilir Moda Tasarımcısı Ece Gözen Fridays For Future Türkiye kurucusu, İklim Aktivisti Atlas Sarrafoğlu yer alıyor.

Detaylı bilgi için https://tedxbahcesehir.com/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

TP Vision Hakkında

TP Vision Europe B.V. (‘TP Vision’) Amsterdam merkezli, tamamı TPV Technology Limited (‘TPV’) Şirketi altında olan dünyanın önde gelen monitor ve TV üreticilerinden biridir.

Görsel-işitsel dijital eğlence dünyasında önemli bir tüketici elektronik ürünleri şirketi olan TP Vision, Philips markalı televizyonların (Avrupa, Rusya, Orta Doğu, Güney Amerika, Hindistan ve Asya-Pasifik bölgesinde seçili ülkeler) ve ses ürünlerinin Koninklijke Philips N.V. markası adı altında (dünya genelinde) geliştirilmesine, üretilmesine ve pazarlanmasına odaklanıyor.

TP Vision; tasarım uzmanlığını ve yenilikçi Philips TV mirasını, TPV teknolojisinin operasyonel kusursuzluğu, esnekliği ve hızıyla birleştirerek gerçekleştiriyor.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA