20 Eylül 2024
  • İstanbul18°C
  • Ankara15°C
  • Antalya22°C

TOM CRUİSE’DAN FİLM EKİBİNE SOSYAL MESAFE FIRÇASI

Tom Cruise, sosyal mesafe önlemlerini ihlal ettikleri için 'Mission: Impossible 7' ekip üyelerini azarladı

Tom Cruise’dan film ekibine sosyal mesafe fırçası

17 Aralık 2020 Perşembe 14:00

LONDRA- "Mission: Impossible 7" adlı filmin başrol oyuncusu Tom Cruise'un çekimler sırasında kalydedilen bir ses kaydına dayanarak haber yapan İngiliz Sun gazetesi, aktörün, Covid 19 sosyal mesafe önlemlerine uymadıkları için ekip üyelerini azarladığını yazdı.
The Sun'ın özel ses kaydında Tom Cruise'un "Onu bir daha asla görmek istemiyorum! Eğer yapmazsan kovulursun. Bir daha yaptığını görürsem boktan olursun. Bu ekipten birini daha görürsem. İşte bu, o, siz ve siz ler de…” şeklinde konuştuğu bildirildi. İngiliz gazeteye göre, olay iki mürettebatın film için setinde birbirlerinden 2 metre (yaklaşık 6 fit) uzaklıkta durduktan sonra olduğu belirtildi.

tom-cruise-001.jpgtom-cruise.jpg
tom-cruise-001.jpg
HOLLYWOOD'DA BIZIM YÜZÜMÜZDEN FILMLER ÇEKIYORLAR
Ses kaydında Tom Cruise’ın "Biz sinema sektörünün altın standardıyız. Hollywood'da bizim yüzümüzden filmler çekiyorlar! Çünkü bize ve yaptıklarımıza inanıyorlar. Sizlere binlerce iş yaratıyoruz. Onu bir daha görmek istemiyorum!" şeklinde konuşma bulunduğu bildirildi.

tom-cruise-004.jpgFilmin yapımcılığını Paramount Pictures yapıyor. Kaydın Londra dışında Hertfordshire, Leavesden'deki Warner Bros. Studio'da çekildiği sırada kaydın yapıldığı belirtildi. "Mission: İmpossible 7" daha önce Covid-19 salgınından kaynaklanan gecikmelerle karşı karşıya kalmıştı. Şubat ayında, İtalya'nın Venedik kentinde üç haftalık bir çekim yapılması planlandı, ancak ülkede koronavirüs vakalarında artış yaşanınca beklemeye alındı.

tom-cruise-002.jpg
TECRİT İÇİN GEMİ TUTMUŞTU
İngiliz medyası, Ekim ayında İtalya'da sette 12 üyenin Covid-19 testinin pozitif çıktığını bildirdi. İngiliz medyası ayrıca Cruise'un daha fazla gecikme olmamasını sağlamaya çalıştığını, hatta film yapımı sırasında oyuncuların ve mürettebatın tecrit edebileceği bir gemi için kendi cebinden 500.000 İngiliz poundu (676.000 $) ödediğini bildirdi.

tom-cruise-003.jpg
The Sun tarafından elde edilen Tom Cruise ait seste, "Sektörümüz kapandığı için lanet olası evlerini kaybeden insanlara bunu anlatabilirsiniz. Masalarına yiyecek koymayacak veya üniversite eğitimleri için para ödemeyecek. Her gece bu lanet olası endüstrinin geleceği! Uykularımı kaçırıyor” şeklinde konuşmalar yer aldığı bildirildi
"Mission: Impossible 7" İngiltere’de halen çekiliyor ve Kasım 2021'de gösterime girecek.
tom-cruise-005.jpg

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA