20 Eylül 2024
  • İstanbul18°C
  • Ankara15°C
  • Antalya22°C

TOM CRUİSE ‘MİSSİON IMPOSSİBLE’ İÇİN İKİ GEMİ KİRALADI

Tom Cruise yedinci Mission Impossible filminde çekimlerin tamamlanabilmesi için iki yolcu gemisi kiraladı.

Tom Cruise ‘Mission Impossible’ için iki gemi kiraladı

08 Eylül 2020 Salı 15:00

HELLESYLT, NORVEÇ – Covid -19 yüzünden ertelenen Tom Cruise'un oynadığı yedinci ‘Mission Impossible’ filminin ABD'de planlanan sürede gösterime yetiştirilmesi, kiralanan iki Hurtigruten kruvaziyeri sayesinde kısa sürede tamamlanıyor. Kruvaziyer şirketi, film yapım şirketi Truenorth'a Covid -19’a karşı güvenlik amaçlı ‘otel gemisi’ olarak iki yolcu gemisini kiraladı.

Norway Today'e göre Tom Cruise, yedinci Mission imkansız filminde daha fazla gecikmeye hazırlıklı değil, bu nedenle Truenorth ile Norveç merkezli Hurtigruten'den MS Vesteralen ve MS Fridtjof Nansen'i kiraladı. Gemiler, Ağustos ayının sonundan Eylül 2020'nin sonuna kadar kiraya verildi. Çekim ekibi ve Tom Cruise'un çekim süresince gemilerde kalacağı bildirildi.
covid--19.jpgTruenorth, gemilerin özellikle ne için kullanılacağı hakkında bilgi vermedi. Ancak, Stranda belediye Müşaviri, halen Hellesylt'e demirleyen MS Fridtjof Nansen'in çekimler sırasında mürettebat için bir otel gemisi olarak kullanılacağını doğruladı. Çekimlere yaklaşık 200 uluslararası ve 200 Norveçli çalışan katılacak.

Henüz adı belirlenmeyen yedinci Mission Impossible filminin 19 Kasım 2021'de ABD'de gösterime girmesi planlanıyor. Ancak çekimler tamamlanamazsa yayın ertelenebilirdi. Film Christopher McQuarrie tarafından yönetiliyor ve tabii ki Tom Cruise'un başrolünde Simon Pegg, Ving Rhames, Henry Czemy, Rebecca Ferguson ve Vanessa Kirby var.

MS Fridtjof Nansen, Hurtigruten tarafından işletilen yeni sınıf gemilerden biridir. Geminin ağırlığı 20.889 gros ton ve misafir kapasitesi 500'ün üzerinde. MS Vesteralen çok daha yaşlı ve brüt 6.261 tonajlı ve 490 misafir kapasitesi ile 1983 yılında inşa edildi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA