22 Eylül 2024
  • İstanbul21°C
  • Ankara15°C
  • Antalya24°C

TİYATRO BÖLÜMÜ ÖĞRENCİLERİNİN MEZUNİYET OYUNU ÇEHOV'DAN

Konservatuarın tiyatro bölümü öğrencileri Rus Yazar Anton Çehov'un üç kısa oyununu bir araya getiren “Çok Yaşa Çehov”u sahneleyecek.

Tiyatro bölümü öğrencilerinin mezuniyet oyunu Çehov'dan

27 Kasım 2021 Cumartesi 11:44

Abdurrahman Büyükkeskin
Antalya -
Antalya Büyükşehir Belediyesi İsmail Baha Sürelsan Konservatuvarı Tiyatro Bölümü öğrencileri, pandemi dolayısıyla sergilendiği mezuniyet oyunuyla 28 Kasım Pazar günü, Yıldız Kenter Sahnesi'nde seyirciyle buluşacak.

Sanatın pek çok dalında akademik düzeyde hizmet veren Antalya Büyükşehir Belediyesi İsmail Baha Sürelsan Konservatuarı’nda tiyatro eğitimi alan öğrenciler sahnede yeteneklerini sergileyecek. Birbirinden değerli isimlerden ders alan konservatuarın tiyatro bölümü öğrencileri Rus Yazar Anton Çehov'un üç kısa oyununu bir araya getiren “Çok Yaşa Çehov”u sahneleyecek.

cehov.jpgÜCRETSİZ SAHNELENECEK

Yönetmenler Deniz Büyükuysal Lişesivdin ve Deniz Yılmaz Karaoğlu tarafından bir tablo gibi işlenen oyunun sanat danışmanlığını Gözlem Kurt yaptı. Cihan Şarlak, Habibe Saçlı,  Hale Koyun, Osman Demir ve Ömer Baysar’ın rol aldığı oyun Yıldız Kenter Sahnesi'nde 28 Kasım Pazar günü saat 20.30’da ücretsiz olarak izleyici ile buluşacak.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA