05 Ekim 2024
  • İstanbul28°C
  • Ankara24°C
  • Antalya25°C

THY: İÇ HAT 4 HAZİRAN, DIŞ HAT 10 HAZİRAN'DA BAŞLAYACAK

 THY Yönetim Kurulu ve İcra Kurulu Başkanı İlker Aycı, iç hat seferlerinin 4 Haziran'da, dış hat seferlerinin ise 10 Haziran'da başlayacağını açıkladı.

THY: İç hat 4 Haziran, dış hat 10 Haziran'da başlayacak

20 Mayıs 2020 Çarşamba 15:00

İSTANBUL-  THY Yönetim Kurulu ve İcra Kurulu Başkanı İlker Aycı, iç hat seferlerinin 4 Haziran'da, dış hat seferlerinin ise 10 Haziran'da başlayacağını açıkladı. Aycı, "Yolcularımızın beraberinde getirdikleri kabin bagajları artık kabin içerisinde taşınmayacak" dedi. 

thy-baskani-ayci.jpgCorona virüs salgını tedbirleri kapsamında alınan karar doğrultusunda iç ve dış hat olmak üzere tüm seferler daha önce durdurulmuştu. Konuya ilişkin açıklama yapan Aycı yeni dönem ile ilgili şöyle konuştu:

* İç hat seferleri 4 Haziran’da dış hat seferleri ise 10 Haziran’da başlayacak. Yolcularımızın beraberinde getirdikleri kabin bagajları artık kabin içerisinde taşınmayacak.

* Kabin bagajları uçak altına kabul edilecek. 8 kilogramlık kabin bagaj hakkı uçak altı bagaj hakkına eklenecek. El çantası ise kabinde taşınabilecek.

* 2020-2021’de amacımız kâr etmek değil, gücümüzü korumak olacaktır. 5 yıla varabilecek bu süreçte, fedakarlıklarla iş akdi feshetmek yerine yolumuza devam etmek için beraber çalışacağız.

* THY bu süreçte yeni bir ücret politikasına geçebilir.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA