19 Eylül 2024
  • İstanbul20°C
  • Ankara18°C
  • Antalya26°C

THE SOUL ART HOUSE, CİHANGİR ÇUKURCUMA DA AÇILIYOR

Yaşmak Hotel Collection bünyesinde bulunan The Soul Hotel'in bir parçası olan bu güzel sanat evi, bölgenin karakterini ve sosyokültürel yapısını yansıtıyor.

The Soul Art House, Cihangir Çukurcuma da açılıyor

16 Aralık 2022 Cuma 12:00

İSTANBUL- Yaşmak Hotel Collection bünyesine kattığı The Soul Art House ile butik konaklamayı sanat ve kültürle buluşturdu. İstanbul’un tarihi semti Cihangir’de Yaşmak Hotel Collection bünyesinde açılan The Soul Art House müze anlayışı ile değerli sanatçıların eserlerini sergiliyor.
Tarihi dokusu , mimarisi ve sosyal yaşam zenginliği ile öne çıkan bu çok özel lokasyonda yerini bulan The Soul Art House'da yerli ve yabancı sanatçılara ait gravürlerden, heykellere, ipek üzerine işlenmiş temalı dokulardan, tasarım takılarına yağlı boy resimlere ve çok özel el emeği ürünlere kadar pek çok sanat ürününü bir arada bulunuyor.

-the-soul-art-house-.pngthe-soul-art-house.jpgthe-soul-art-house-001.pngYaşmak Hotel Collection bünyesinde bulunan The Soul Hotel'in bir parçası olan sanat evi, bölgenin karakterini ve sosyokültürel yapısını yansıtıyor.

the-soul-art-house-001.jpgthe-soul-art-house-002.jpgÇağdaş sanatın, yenilikçi teknikleri ile ele alınan pek çok farklı çalışmayı bir arada göreceğiniz bu keyifli mekan sanat yolunda küçük bir yolculuğa çıkarıyor..
the-soul-art-house-002.pngthe-soul-art-house-003.png

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA