19 Eylül 2024
  • İstanbul20°C
  • Ankara16°C
  • Antalya23°C

THAİ AİRWAYS’DEN UÇAK YEMEKLERİNİ ÖZLEYENLERE RESTORAN

Pandemi nedeniyle Thai Airways uçuşlarda yemek ve içecek ikramının durmasının ardından, uçak yemeklerini özleyenler için restoran açtı.

Thai Airways’den uçak yemeklerini özleyenlere restoran

12 Eylül 2020 Cumartesi 20:00

TAYLAND- Tayland’ın bayrak taşıyıcı hava yolu şirketi Thai Airways, yeni tip koronavirüs pandemisi (Covid-19) nedeniyle uçuşlarda yemek ve içecek ikramının durmasının ardından, uçak yemeklerini özleyenler için restoran açtı. Söz konusu restoran uçağın içiyle aynı dizayna sahip ve yemekler üniformalı uçuş görevlileri tarafından servis ediliyor.
Havayolundan yapılan açıklamada, halka açık restoranun, şirketin logosunda yer alan mor, turuncu ve pembe uçak koltukları ve onunla özdeşleşen yemekleri uçak içi deneyimi yeniden yaratmayı amaçladığı belirtildi.
thai-airways-001.jpg
thai-airways-013.jpgThai Airways’in restoranında yemekler, üniforma giymiş mürettebat tarafından servis ediliyor. Ayrıca, müşterilere hatıra olarak bir biniş kartı veriliyor.
thai-airways-002.jpgMayıs ayında iflas koruması için başvuruda bulunan havayolunun şefleri ve kabin ekibi insanların ilgisinden memnun olduklarını söyledi.
thai-airways-003.jpgRestoranın, haftada 3 gün faaliyet gösterdiği ve yerel saatle 09:00 ile 14:00 arasında "uluslararası yemekler" sunduğu aktarıldı.
thai-airways-004.jpg
thai-airways-005.jpg
thai-airways-006.jpg
thai-airways-007.jpg
thai-airways-008.jpg
thai-airways-009.jpg

Etiketler:
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA