19 Eylül 2024
  • İstanbul20°C
  • Ankara18°C
  • Antalya26°C

TFI TAB GIDA, BANK OF CHİNA İLE MUTABAKAT BELGESİ İMZALADI

TFI TAB Gıda Yatırımları, Bank of China ile finansman, yatırım kredileri, kurumsal bankacılık, sermaye piyasası borçlanma araçları konularını ve hizmetlerini kapsayan mutabakat belgesi imzaladı.

TFI TAB Gıda, Bank of China ile mutabakat belgesi imzaladı

17 Temmuz 2023 Pazartesi 21:21

İSTANBUL - TFI TAB Gıda Yatırımları, Bank of China ile finansman, yatırım kredileri, kurumsal bankacılık, sermaye piyasası borçlanma araçları konularını ve hizmetlerini kapsayan mutabakat belgesi imzaladı.
Anlaşmayla ilgili açıklamalarda bulunun TFI TAB Gıda Yatırımları Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve CEO'su Korhan Kurdoğlu, Çin'deki en büyük Türk yatırımcı olduklarını belirterek, "Sadece bu yıl Çin'de 200'den fazla restoran açmayı planlıyoruz... Önümüzdeki dönemde Türkiye ve Çin'de yapacağımız yatırımlarda Bank of China'nın finansman ve iş birliği imkanlarının bize önemli katkılar sağlayacağına inanıyoruz" dedi.

tfi-tab-gida,.jpgAçıklamada yer alan bilgiye göre, TFI TAB Gıda Yatırımları, yaklaşık 3 bin restoranı ile Türkiye ve Çin’deki lider hızlı servis restoran zinciri işletmecisi olarak faaliyetlerini sürdürüyor.

Etiketler:
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA