19 Eylül 2024
  • İstanbul20°C
  • Ankara16°C
  • Antalya23°C

TAYLAND’A AİRASİAX VE THAİ AİRWAYS İLE UÇMAK!

AirRatings, AirAsiaX ve Thai Airways’in Tayland uçuyşundaki hizmetlerini okuyucularının deneyimleriyle karşılaştırdı.

Tayland’a AirAsiaX ve Thai Airways ile uçmak!

18 Mayıs 2023 Perşembe 20:00

TAYLAND - AirRatings, AirAsiaX ve Thai Airways’in Tayland uçuyşundaki hizmetlerini okuyucularının deneyimleriyle karşılaştırdı. AirRatings, yapılan karşılaştırma sırasında “Muhteşem yemekleri, muhteşem manzarası, yapacak çok şeyi ve cazip fiyatıyla Tayland, Covid zamanlarında en çok özlenen ve kaçırılan seyahat destinasyonları arasında yer almalı” dedi.

Tayland’a ulaşmak için birçok doğrudan uçuş seçeneği bulunduğunu belirten karşılaştırmada “Seyahat edenler, yapabildikleri yerde maliyetleri kısmanın yollarını arıyorlar ve bunlardan biri, uzun mesafeli seyahatleri için düşük maliyetli bir havayolunu düşünuyorlar” denildi.

Görünüşte, düşük maliyetli uçak bileti cazip ve uygun fiyatlı ancak yiyecek, su, çanta, koltuk seçimi ve konforu eklediğinizde uzun mesafe seyahat etmenin gerçek maliyeti hesaplanıyor.

airratings,-airasiax,thai-airways,-tayland.pngAirRatings, Thai AirAsiaX ve Thai Airways ile 2 Ekim'de kalkan ve 17 Ekim 2023'te dönen Sidney'den Bangkok'a gidiş dönüş uçuşunun maliyetini ve uçaktaki deneyimini şöyle karşılaştırdı.

AirAsiaX ile uçuşumuz, bir yemek ve her uçuş ayağında küçük bir şişe su, standart bir cam kenarı koltuk, 20 kg kontrol edilmiş bagaj ve 7 kg el çantası dahil olmak üzere 900 AUD'ye ulaştı. Ayrıca, 10 saatlik iki uçuş boyunca atıştırmalık ve içecek satın almak için fazladan 45$'a izin verdik.

Malezya Havayolları ile uçuşumuz, yemekler, atıştırmalıklar, sınırsız içecekler, uçak içi eğlence, ikramlar, 20 kg bagaj ve 7 kg el çantası dahil olmak üzere 1076 $' a geldi. Uçuştan 48 saat önce koltuk seçimi ücretsizdir.

Yazar, ücrette yalnızca 176 $'lık bir farkla, bu haftaki kafa kafaya uçuşta Thai Airways ile uçmayı tercih ederdi. Daha fazla koltuk genişliği, uçak içi eğlence ve sınırsız ücretsiz uçak içi hizmet ile her bir bacak için ekstra 88 $, tatile daha rahat bir başlangıç / bitiş sağlar.

Airlineratings.com, dünyadaki hemen hemen her havayolunu adli olarak araştırmış bir havacılık editörleri ekibi tarafından oluşturulan, dünyadaki herkese havayollarıyla ilgili her şey için tek noktadan bir mağaza sağlamak için geliştirildi .

airratings,-airasiax,thai-airways,-tayland-.jpgDerecelendirme sistemimiz, güvenlik konusunda birden yedi yıldıza kadar derecelendirilir ve yedi en yüksek derecedir. Her havayolunda, menşe ülkesini, havayolu kodunu, rezervasyon URL'sini ve koltuk haritası bilgilerini bulacaksınız. Derecelendirme sistemi, havacılığın yönetim organlarının, lider kuruluşlarının ve havayollarının kendi güvenlik verilerinin denetimleriyle ilgili bir dizi farklı faktörü dikkate alır. Her havayolunun bir güvenlik derecelendirme dökümü vardır, böylece tam olarak nasıl derecelendirdiklerini görebilirsiniz.

Sitedeki dünya yolcularının yüzde 99'unu taşıyan 360'tan fazla havayolunun ürün derecelendirmesi var. Düşük maliyetli, bölgesel ve tam hizmet veren taşıyıcıların çok farklı olduğu göz önüne alındığında, her havayolunda bulunabilecek her biri için farklı bir derecelendirme sistemi oluşturduk.

Kaynak: AirRatings
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA