19 Eylül 2024
  • İstanbul20°C
  • Ankara16°C
  • Antalya23°C

TAMİNCE’NİN OTELİNDEKİ SIR ÖLÜMÜ MECLİS ARAŞTIRACAK

Rabia Naz Vatan ve şüpheli çocuk ölümlerini araştıran TBMM Komisyonu, diğer olaylara da el atıyor. 

Tamince’nin otelindeki sır ölümü Meclis araştıracak

20 Aralık 2019 Cuma 07:00

ANKARA - Tamince’nin otelindeki sır ölümü Meclis araştıracak. Rabia Naz Vatan ve şüpheli çocuk ölümlerini araştıran TBMM Komisyonu, diğer olaylara da el atıyor. Komisyon üyesi CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç, 8 aylık Ali Emir bebeğin hastanede ölümü, 10 yaşındaki Volkan Beyhan'ın parkta oynarken hayatını kaybetmesi, Burak Oğraş'ın da, Fettah Tamince'ye ait 5 yıldızlı oteldeki ölümünün de araştırılmasını istedi.

tamince’nin-otelindeki.jpg2011 yılında Antalya'daki Rixos Lares Hotel'de staj yapan 16 yaşındaki Burak Oğraş dövülüp çatıdan aşağı atılmış, cesedi de içinde su olmayan boş havuzda bulunmuştu. Aydınlatılamayan olayda dönemin Antalya Emniyet Müdürü Ali Yılmaz FETÖ'den 15 yıl hapis istemiyle yargılanıyor. Yılmaz, olaydan bir yıl sonra aynı otelin yöneticisi olmuştu. Olayı araştıran Asayiş Şube Müdürü ile Cinayet Masası amiri de FETÖ'den ihraç edilmişti.

tamince’nin-otelindeki-001.jpgCHP'li Kılıç, SÖZCÜ'ye yaptığı açıklamada, “Meclis Araştırma Komisyonumuz; 8 aylık Ali Emir bebeğin hastanede ölümünü, 10 yaşındaki Volkan Beyhan'ın parkta oynarken hayatını kaybetmesini de araştırmalıdır” dedi ve şunları söyledi: “2010 yılında İstanbul Sultançiftliği'ndeki askeri alana kaçak hafriyat dökmeye giden kamyon, parkta oynayan 10 yaşındaki Volkan Beyhan'ı ezerek öldürdü. Volkan'ın babası sorumluların cezalandırılması için hukuk savaşı veriyor, adalet arıyor ancak henüz bir sonuç elde edemedi. Komisyonumuz benzer olayların tümünü mercek altına almalı.”

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA