20 Eylül 2024
  • İstanbul19°C
  • Ankara16°C
  • Antalya25°C

TALYA OTEL ÖZEL DURUMLARI YATIRIMCILARLA PAYLAŞACAK

Hisselerinin yüzde 40'ı Koç Holding ve Koç Ailesine ait Marmaris Altınyunus Turistik Tesisler A.Ş (MARES) Divan Antalya Talya Otel ile ilgili KAP’a açıklama yaptı.

Talya Otel özel durumları yatırımcılarla paylaşacak

17 Şubat 2021 Çarşamba 19:00

ANTALYA- Hisselerinin yüzde 40'ı Koç Holding ve Koç Ailesine ait Marmaris Altınyunus Turistik Tesisler A.Ş (MARES) Divan Antalya Talya Otel ile ilgili Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) şöyle açıklama yaptı.

''14.01.2021 tarihli özel durum açıklamamızda, Talya Otel'in yeniden inşası ile ilgili olarak kesinleşen 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı'nın iptali talebi ile açılan davada, yerel Mahkeme tarafından davanın reddi yönünde karar tesis edildiği ve karara karşı davacı tarafından Bölge İdare Mahkemesi nezdinde istinaf yolunun açık olduğu bilgisi verilmiştir. Söz konusu davada davacı tarafından istinaf yoluna başvurulduğu bilgisi edinilmiştir.

talya-otel-.jpgMevcut koşullar altında, 22.01.2021 tarihli özel durum açıklamamızda belirtilen yatırım planında herhangi bir değişiklik söz konusu olmayıp; konuya ilişkin önemli gelişmeler faaliyet raporları ve özel durum açıklamaları vasıtasıyla yatırımcılarımızla paylaşılacaktır. ''

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA