20 Eylül 2024
  • İstanbul18°C
  • Ankara15°C
  • Antalya22°C

SWİSSÔTEL THE BOSPHORUS’DA ÇOCUKLAR YÖNETİME EL KOYDU

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle çocuklar, yönetime el koyarak Swissôtel’de çalışan anne ve babalarının yerine yerleşti

Swissôtel The Bosphorus’da çocuklar yönetime el koydu

23 Nisan 2023 Pazar 01:24

İSTANBUL- Günlerdir Swissôtel The Bosphorus, Istanbul’da dikkat çeken hareketliliğin sırrı çözüldü! Otelde taşlar yerinden oynadı!

Günlerdir Swissôtel The Bosphorus, Istanbul’da dikkat çeken hareketliliğin sırrı çözüldü! Otelde taşlar yerinden oynadı!

Kapalı kapılar ardında yapılan anlaşmalar, gizli konuşmalar, meraklı gözler ve yaşanan hareketlilik sonucunda flaş bir gelişme ile Swissôtel ekibinde büyük bir değişiklik yaşandı!

Ve koltuklarda yepyeni isimler!

swissôtel-the-bosphorus.jpg.jpgswissôtel-the-bosphorus.jpg-001.jpgswissôtel-the-bosphorus.jpg-002.jpg

swissôtel-the-bosphorus.jpg

Bir sabah her zaman olduğu gibi işlerine gelen Swissôtel ekibi, etrafta ve masalarında başka birilerinin olduğunu gördü.

swissôtel-the-bosphorus-001.jpg23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle çocuklar, yönetime el koyarak Swissôtel’de çalışan anne ve babalarının koltuklarına yerleşti ve yeni görevlerine başladılar bile!

Sonuçta Swissôtel olarak umudumuz her daim bu ülkenin çocuklarındadır…
swissôtel-the-bosphorus.jpg-003.jpgswissôtel-the-bosphorus.jpg-004.jpgswissôtel-the-bosphorus.jpg-005.jpgswissôtel-the-bosphorus.jpg-006.jpgswissôtel-the-bosphorus.jpg-007.jpgswissôtel-the-bosphorus.jpg-008.jpgswissôtel-the-bosphorus.jpg-009.jpg

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA