06 Temmuz 2024
  • İstanbul30°C
  • Ankara28°C
  • Antalya35°C

SWİSSÔTEL BÜYÜK EFES İZMİR’DEN YENİ ATAMALAR

Swissôtel Büyük Efes, İzmir’de farklı departmanlarda yeni atamalar gerçekleşti.

Swissôtel Büyük Efes İzmir’den Yeni Atamalar

03 Temmuz 2024 Çarşamba 17:45

İZMİR - Swissôtel Büyük Efes, İzmir’de farklı departmanlarda yeni atamalar gerçekleşti. Kaan Tulga, Satış ve Pazarlama Direktörlüğü görevine atandı. Bugüne kadar farklı şehirlerde üstlendiği konaklama sektöründeki pozisyonlarda satış odaklı etkili stratejiler geliştirdi. Sektördeki 20 yılı aşkın deneyimi ile Tulga, Satış ve Pazarlama departmanının gelişimine önemli katkılar sağlayacak.

swissôtel-buyuk-efes-izmir.jpgSwissôtel Büyük Efes Yiyecek ve İçecek Direktörlüğü pozisyonuna otelcilik ve restoran sektörünün deneyimli profesyoneli Uğur Candaş atandı. Candaş, yiyecek ve içecek operasyon yönetimi, menü geliştirme ve stratejik planlama konularındaki tecrübesiyle şirketin operasyonlarına değer katacak.

Gelirler Direktörlüğü pozisyonuna Kumsal Özge Kır atandı. Gelir arttırıcı stratejiler oluşturma ve finansal performansı arttırma konularındaki deneyimi ile, şirketin iş stratejilerine satış kanadında önemli katkılar sağlayacak.

Öyküm Pekşirin Biber, Pazarlama Müdürü olarak Swissôtel Büyük Efes İzmir’in, kurumsal pazarlama ve iletişim süreçlerinden sorumlu olacak.

Swissôtel Büyük Efes, İzmir’de yeni ekibi ile büyüme ve başarı hedeflerine ulaşmayı amaçlıyor.

Swissôtel Hakkında:

Dünyanın en tanınmış İsviçre markalarından biri olan Swissôtel Hotels & Resorts, kökleri İsviçre konukseverliği geleneğinden gelen, Alp enerjisinin tazeliği ve canlılığıyla aşılanmış çağdaş oteller sunmaktadır. Akıllı tasarımı, kaliteli işçiliği ve sürdürülebilirliğe yönelik dikkatli yaklaşımıyla Swissôtel, misafirlerine dünyayı keşfetme, hayatın gerçek ödüllerini keşfetme ve 'iyi yaşama' fırsatlarını kucaklama konusunda gönül rahatlığı sağlıyor. 1980 yılında kurulan Swissôtel markası bugün, İstanbul'daki Swissôtel The Bosphorus yanı sıra Singapur'daki Swissôtel The Stamford, Swissôtel Chicago ve Swissôtel Jakarta Pik Avenue gibi amiral gemisi tesisleri de dahil olmak üzere dünya çapında 30'dan fazla otele sahiptir. Swissôtel, 110'dan fazla ülkede 5.400'den fazla tesise sahip dünya lideri bir konaklama grubu olan Accor'un bir parçasıdır ve çok çeşitli ödüllere, hizmetlere ve deneyimlere erişim sağlayan bir yaşam tarzı sadakat programı olan ALL- Accor Live Limitless'a katılan bir markadır.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA