23 Ekim 2024
  • İstanbul15°C
  • Ankara9°C
  • Antalya17°C

SURİYELİLER KOS"U İŞGAL ETTİ

Ekonomik krizi atlatmaya çalışan Yunan hükümeti yetkilileri, şimdi de sığınmacıların vermiş olduğu ekonomik krizi engellemeye çalışıyor.

Suriyeliler Kos"u işgal etti

14 Ağustos 2015 Cuma 10:00

ZAFER BAYKAL-TÜRKİYE TURİZM
İSTANKÖY-
Bodrum yarımadasına en yakın Yunan adası olan İstanköy (Kos)adası mültecilerin istilasına uğradı.Çoğunluğu Suriye, Afganistan uyruklu olan sığınmacılar, Bodrum yarımadasının ,Akyarlar, Turgutreis ve Ortakent-Yahşi bölgelerindengece lastik botlar ile,ölümü göze alarak Yunan adasına sığınmak için çaba gösteriyorlar. Şu ana kadar 5 binden fazla sığınmacı ile ilk sırada olan İstanköy (Kos) adası,mültecilerin protestoları ile de gündeme geldi.

kos.jpg

kos-suriyeliler-ab.jpg

kos-suriyeliler-1b.jpg

Sığınmacılar daha iyi bir ortamda yaşamak istedikleri için isyan çıkardılar
 İstanköy (Kos) adası güvenlik güçleri yeterli olmayan sayıları nedeni ile,sığınmacılar ile baş edemediklerini, ada’nın her yerine çadır kuran ve kirliliği arttıran bu insanların, problemlerine bir an önce çözüm bulunması için yetkililere seslendiler.
Ekonomik krizi atlatmaya çalışan Yunan hükümeti yetkilileri, şimdide sığınmacıların vermiş olduğu ekonomik krizin patladığını söyleyerek,Turizm sektöründe kriz yaşanmaya az kaldığını dile getirdiler.

kos-suriyeliler-7.jpg

kos-suriyeliler-2.jpg

kos-suriyeliler-4.jpg

kos-suriyeliler-6.jpg

kos-suriyeliler1-.jpg

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA